.

.

Rarelock Flip Pliere Cheie Shell pentru Chevrolet Cruze Cheie de la Distanță Caz de Blocare Fob 3 Buton Netăiat Lama pentru Chevrolet Pick

Rarelock Flip Pliere Cheie Shell pentru Chevrolet Cruze Cheie de la Distanță Caz de Blocare Fob 3 Buton Netăiat Lama pentru Chevrolet Pick

RON 17.40
RON 17.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Nume : Rarelock Flip Pliere Cheie Shell pentru Chevrolet Cruze Cheie de la Distanță Cazul sistemului de acces fără cheie Telecomanda 3 butoane Netăiat Lama pentru Chevrolet LOGO-ul inclus
Element : KEY01
Tip de blocare : Cheie pentru Masina
Cheie Tip : Plat Cheie
Material : Aliaj De Zinc
Terminat : Nici Unul
Dimensiuni(Lungime*Latime) : 64mm*35mm*19mm
Greutate netă : 50g / Sac
Greutate brută : 70g / Sac
Pachet : PP sac
Accesorii :
Cheia Shell*1
Aplicație : echipamentele Terminale electronice/metal/lemn cabinet, telefon, metrou strobe, ATM-uri, cabina, stander, chiosc, automat de/mașină de joc, seif, vestiar, cutie postala, cutie, ladă, AD vitrina, monedă-op, vehicul, cutie de e-mail & cutie de instrumente, mobilier etc.
Specialitatea :
1, de Înaltă calitate și de securitate;
2, Blocare producător profesionale;
3, se Pot face mai multe Chei pentru management (Cost Suplimentar, vă rugăm să contactați serviciul clienți);
4, material Metalic, Anti-coroziune, Durabil.
5,Flip de la Distanță Pliere Cheie Flip Shell Caz Netăiat Gol pentru Chevrolet Cruze 3 Buton Nu este nici de la distanță (electroncs/transponder) chips-uri unitate de interior Cu 3 Butoane (Lock+a Debloca+Portbagaj) Masina Emblema (include) se Potrivesc pentru :
pentru Chevrolet Cruze 2011
pentru Chevrolet Cruze 2012
2010-2013 pentru Chevrolet Camaro
2010-2013 pentru Chevrolet Equinox
2013 pentru Chevrolet Malibu
2012-2013 pentru Chevrolet Sonic
2013 pentru Chevrolet Spark
2011-2013 pentru Chevrolet Volt
Puteți tăia cu Lama în lăcătuș locale sau distribuitorul.Înlocuiți Cheia veche caz.Vă rugăm să asigurați-vă că cheia veche este 100% aceeași ca cheia pe care o oferim,oferta elementul,pentru a evita nu este potrivit
Remarca :
1, vă Rugăm să nu lăsați copiii să atingă, ca să nu provoca daune;
2, vă Rugăm să nu pune în lichid acid, ca nu cumva cauza de blocare este rupt;
3, vă Rugăm să nu distrugă, prețuiesc fiecare produs, pentru că mulți oameni plătesc efort și bucurați-vă de treaba lor.
Va vom trimite cadouri gratuite în pachetul dumneavoastră dacă puteți adăuga magazinul nostru pentru dumneavoastră preferat.
1. Din cauza monitor de calculator și de fotografiere real luminozitate și din alte motive, nu va fi o anumită diferență de culoare. Culoarea finală, vă rugăm să consultați noastre reale de bunuri. Vă rugăm să știu acest lucru înainte de a cumpăra. Vă rugăm să confirmați informațiile dvs.(numele complet, codul poștal, numărul de telefon, etc.) din nou înainte de a cumpăra.
2. Dacă nu te-element, în timp ce timpul de livrare se încheie, vă rugăm să ne contactați. Vom extinde livrarea de protecție data imediat.
3. Vă rugăm să NU deschideți litigiului în termen de 59 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Rusia sau America de Sud Țări .
4. Vă rugăm să NU deschideți dispută în termen de 79 de zile de când coletul a fost livrat, dacă țara de destinație este Brazilia .
5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, ne va da $1 REDUCERE pentru urmatoarea comanda.
6. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.
Comunicarea este cel Mai bun Mod de a rezolva problemele.

Proprietăți de bază

Nume De Brand:
R
Dimensiune:
64mm*35mm*19mm
Numărul De Model:
Key01
Tip De Blocare:
cheie
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor

De asemenea, cumpără cu acest produs.