.

.

Nou Super-Sportiv în aer liber, Tir cu Arcul Săgeată Deținătorul Centurii Tolba Tuburi Curea Pentru Vânătoare și Tir Transport Gratuit

Nou Super-Sportiv în aer liber, Tir cu Arcul Săgeată Deținătorul Centurii Tolba Tuburi Curea Pentru Vânătoare și Tir Transport Gratuit

RON 33.56
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Nou Super-Sportiv în aer liber, Tir cu Arcul Săgeată Deținătorul Centurii Tolba Tuburi Curea Pentru Vânătoare și Tir Transport Gratuit
Material Principal(Tolba) : Impermeabil Oxford Pânză
Culoare principală : Bionic Camo tolba poate fi plin de 8 săgeți la cele mai Pachetului include : X1 tolba Atenție : săgețile nu sunt incluse !
1) Am expediat în întreaga Lume, cu excepția unor zonă de la distanță.
2) Elementele vor fi livrate în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata primite. Există un număr de urmărire cu fiecare pachet.
3)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori. Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
4)vă rugăm să lăsați-mi un mesaj cu numele complet atunci când plasați o comandă, cumpărătorii din Rusia și Ucraina trebuie să fie lăsați numele complet! sau, nu putem livra pentru tine în timp util! vă mulțumim pentru cooperare în avans!
5) dacă aveți mai mult de un loc comanda si adresa de livrare este aceeași , le vom trimite într-un singur pachet! daca nu ai un cerințelor pe ea! așteaptă cu nerăbdare pentru înțelegere!
Tara
Timp de transport maritim
Notă
Statele UNITE ale americii
7-14 zile lucratoare
Minimum 20 de zile, contactați-mă
Australia, Canada, Regatul Unit
15-25 de zile, uneori de 30 de zile
≥30 de zile, contactați-mă
Franța
15-28 zile, uneori 30-35 de zile
≥35 de zile, contactați-mă
Rusia, Brazilia, Spania
20-40 de zile, uneori 40-45 de zile
≥45 de zile, contactați-mă
Altă țară
În mod normal 25-30 de zile pentru a ajunge la
≥30 de zile, contactați-mă
Client Service Timp de Lucru (Beijing GMT+8 fusul Orar)
Luni-Vineri
Sâmbătă
Duminică
8.00 am-6.00 pm
Zi liberă
8.00 am-6.00 pm
Notă : Dacă întâlniți orice probleme, înainte de a merge la u de a deschide un caz sau de a părăsi feedback-ul, pls contact cu mine în primul rând și I se va încerca meu cel mai bun pentru a vă ajuta să îmi va raspunde la mesaj și de a rezolva problema cat mai repede posibil în timpul timpul de lucru, nu pot răspunde la mesajul dvs. privind sâmbătă,pls inteles, multumesc! Întotdeauna i-am trimis toate coletele prin scrisoare recomandată, cu un număr de urmărire, multumesc!
*Acest formular este pentru referință. Alte țări pot referință țările vecine timp de transport.dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-mă!
1)feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare(5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.
2)va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.
3)vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi 3 stele sau 1-2 stele feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

Proprietăți de bază

Utilizarea:
Fotografiere
Numărul De Model:
X0013b
Tip:
Arcul Și Săgeata Set
Nume De Brand:
MAK

De asemenea, cumpără cu acest produs.