.

.

Apă de siliciu silicon tub laser co2 chiller și tub de sticlă folosit

Apă de siliciu silicon tub laser co2 chiller și tub de sticlă folosit

RON 8.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Silicon tub de apă
apa tub de sticlă cu laser tub
diametru exterior 12mm diametru interior de 8mm
Acesta este de înaltă calitate .poate fi ridurilor și apă poate fi trecut fără probleme
Este rezistent la temperaturi ridicate
Este folosit pe scară largă în co2 laser tub de sticlă și cu laser co2 industria chiller
Se vinde de pe metru ,
atunci când ai nevoie de mai mult , vă rugăm să adăugați mai multe quanlity, după cum doriți
Transport
1.Vă rugăm să deschideți ambalajul și verificați dacă există unele daune înainte de a semna, dacă există unele daune , vă rugăm să nu semneze și să ne contactați imediat.
2.Vom alege cel mai bun mod de a expedia produsele la tine în cazul în care curierul ai ales-o nu e bine să Clearance-ul.
3.Am expediat în întreaga lume, dar dacă țara dumneavoastră este personalizat este strictă, vă rugăm să ne contactați înainte de a licita pentru a verifica detaliu și confirmat.
Plata
Vom accepta banca TT (Telegrafic Transfer),western union, paypal, etc.
Plata trebuie să fie făcută în termen de 48 de ore de la sfârșitul perioadei de licitație
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Rambursare
Când ai parcelei, și nu este mulțumit de bunuri sau este alta problema ca rupt ,pls spune-ne detaliu motiv și să ofere fotografii
Orice motiv necesare pentru rambursare. Elementul trebuie să fie în starea inițială și nici daune fizice. Cumpărător responsabil pentru toate costurile de transport maritim
Contactati-ne
Bun venit clienți din întreaga lume se intereseze și întrebare ,vom încerca să facem noastre cele mai bune pentru feedback-ul clienților prin e-mail în termen de 1 zile lucrătoare.
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi ,vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și de 5 stele , dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii .
Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, vă rugăm să fie liber să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ ,vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți

Proprietăți de bază

Numărul De Model:
12*8mm diametru silicon tub de apă

De asemenea, cumpără cu acest produs.