.

.

MJJC Brand cu 2017 Înaltă Calitate Detaliază Kit de găleată dolly, 5 litri găleată, Grit Guard, se Spală de Bord și Gamma seal capac

MJJC Brand cu 2017 Înaltă Calitate Detaliază Kit de găleată dolly, 5 litri găleată, Grit Guard, se Spală de Bord și Gamma seal capac

RON 316.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo

Detaliază Kit de 5 elemente : o găleată dolly, unul de 5 litri găleată, un gamma seal capac, un grit guard și una de spălare de bord. Fiecare detailer are nevoie de un Profesionist 5 Galoane Spalatorie Auto Găleată. Această găleată mare este perfect pentru spalat vehicule de toate dimensiunile. Gura largă adăpostește cele mai spălați perii și instrumente. 5 Galon se Spală Găleată pentru auto detaliază este construit din plastic grele, care va dura din nou utilizare continuă. Acest lucru se spală găleată este mare pentru spălare-up-uri și interior de curățare. De asemenea, acest compartiment are un mâner de metal pentru transport ușor și nu se va îndoi, crack sau scurge ușor.
Puteți ajuta la protejarea vehiculului din panza de paianjen prin punerea Grit Guard Introduce în mașina de spălat găleată. Grit Guard va ține murdăria de re-murdărirea wash mitt atunci când reîncărcați-l cu săpun. Grit Guard Introduce este vândut separat. Ambele găleată și Grit Guard sunt disponibile în Complet de Spălare Auto Găleată Sistem cu Dolly.
Găleată Profesionale Dolly este un mod rapid și ușor de a lua dvs. de spălare găleată în mișcare. Această grele găleată dolly este fabricat din plastic durabil, cu o calitate profesională de rulare rotile să se ocupe de orice detaliază provocare. Această găleată dolly poate se potrivesc de la 3,5 la 7 litri găleți și poate susține până la 300 de lire sterline. Rotile se rotească la 360 de grade, oferindu-vă control și manevrabilitate. Dolly, de asemenea, poate lucra ca un detaliază scaunul astfel încât să puteți sta pe găleată și de a lucra într-o poziție confortabilă. Această găleată dolly este de asemenea mare pentru păstrarea detaliază livrările de aproape de tine după cum vă mutați în jurul vehiculului detaliază.
Gamma seal capac pe partea de sus a stocului de materiale de etanșare cu aer și apă.
FAQ :
Q : Cât timp va dura pentru a ajunge la mine?
R : în mod Normal coletul va dura 15-20 de zile pentru a ajunge la tine, dar, uneori, va dura 2 luni (Brazilia poate dura 3 luni) pentru ceva dincolo de îndemâna noastră în timpul transportului. Dacă nu primiți coletul în termen de 2 luni, care se pare că parcela este pierdut sau altceva, ai putea deschide un litigiu și ne-ar returna.Speranță pentru înțelegere și vă mulțumesc.
Q : Pot alege alte moduri de transport?
A : Da, ai putea alege căile de transport maritim, atunci când plasați comanda. Multumesc.
Q : Pot obține o reducere?
A : îmi pare Rău despre asta. Toate prețurile de pe pagina sunt cele mai avantajoase preturi le-am putea oferi. Dar ai putea obține unele cupoane pe pagina magazinului. Multumesc.
Q : de Ce durează atât de mult timp pentru a obține restituirea?
O : nu-ți face griji, în mod normal va dura 5-20 zile lucrătoare pentru a obține restituirea înapoi. Dacă nu, aveți nevoie pentru a merge cere la Serviciul Clienți pentru ajutor. Multumesc.
Q : Cât de mult te va marca pe colet?
A : Pentru spuma de lance, noi, de obicei, semnul de $10 pe parcela. Pentru lustruit masina, ne-ar marca $30-50. Ca de obicei, nu am putut marca bunuri ca cadou. Vă rugăm să acorde o atenție, există 4 tipuri de spuma de lance, care vor fi administrate de Aliexpress Depozit, deci nu am putut pune un preț mai mic pe aceste parcele. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Q : nu vreau sticla de spuma lance, poti vinde restul de piese separat?
A : Da, ne-am putea vinde aceste piese, dar prețul este aproape la fel ca cel cu sticla. Și acolo pot să apară nostru spuma lance nu s-ar încadra în sticlă. Deci, vă sugerăm să cumpere toată spuma lance. Multumesc.
Q : Pot să iau sticla fara logo?
A : Da, avem sticle fără logo-ul. Daca comandati 2 bucati, ne-ar trimite sticle cu logo-ul. Pentru suma de peste 12 piese, ne-ar trimite sticle fără logo-ul nostru. Dacă doriți ca toate sticlele cu logo-ul, vă rugăm să lăsați o notă. Vă mulțumim pentru înțelegere.
Q : starea De urmărire arată livrare nu a reușit, ceea ce ar trebui să fac?
A : Pentru această situație, aveți nevoie pentru a ridica coletul-te la oficiul poștal local cu numărul de urmărire sau de a cere personalului de acolo pentru a vă ajuta să urmăriți coletul. Deci, îmi pare rău pentru neplăcerile create.
Q : de Ce nu există o duză mică șurub în colet? Ceea ce este pentru?
O : Nu va fi o duză mică șurub(1.1 mm) pentru cele mai mici spalatoare cu presiune. Dacă spuma lance este de lucru bine, atunci ea nu are nevoie să fie înlocuit. Multumesc. Q : care este presiunea de lucru de spumă lance?
O : presiunea De lucru de spuma noastră lance este între 100-168 bar.
Q : care este diferențe între negru și incolor unul de spumă de lance?
O : Incolor standuri pentru alamă adaptor. Și cel Negru standuri pentru adaptor de plastic. Ambele dintre ele sunt în aceeași mărime, ele sunt realizate din diferite materiale. Deci, ai putea alege una.
Q : de Ce starea de urmărire nu se schimba la toate pentru o lungă perioadă de timp?
A : Este nevoie de timp pentru compania de transport maritim pentru a urmări bunuri și actualiza informații de urmărire, mai ales atunci când marfa este în curs de transport pentru transport diferite depozite. Speranță pentru înțelegere.
Q : Pot să digital factura?
A : Da, vă rugăm să ne furnizați adresa dvs. de E-mail. Ne-ar trimite la tine. Multumesc.

Proprietăți de bază

Jet De Apă Tip:
gol
Interfață Material:
Inginerie De Plastic
Tip Mâner:
Palm Tip
Cu Conducte De Apă:
No
Corpul Material:
Inginerie De Plastic
Nume De Brand:
MJJC
Duză Material:
Inginerie De Plastic
Tip De Material:
pp
Caracteristici Speciale:
Detaliază Găleată Sistem

De asemenea, cumpără cu acest produs.