.

.

Un Set de 3 buc Japoneză RHINO TS-SS, TS-7A, TS-2A ESD Pensete Anti-statice, de Înaltă precizie Super Tare Pentru Repararea Ceas sau telefonul Mobil

Un Set de 3 buc Japoneză RHINO TS-SS, TS-7A, TS-2A ESD Pensete Anti-statice, de Înaltă precizie Super Tare Pentru Repararea Ceas sau telefonul Mobil

RON 46.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.
Este mat, ESD (descărcări electrostatice), super tare, de înaltă precizie, penseta, acestea sunt alte produse la prețuri reduse nu pot fi comparate. Acesta poate fi folosit pentru ceasuri, telefoane mobile de întreținere, sau bijuterii de prelucrare și alte cerințe de munca de precizie.
Toate imaginile sunt fotografii reale :
Notă despre livrare :
Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia 15 - 60 zile de lucru, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.
Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.
Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.
NOTĂ :
ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.
Feedback : Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Aliexpress la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Proprietăți de bază

Material:
Oțel Carbon
Tip:
Nas Lung
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Caracteristici:
Antimagnetic
Mâner Stil:
Drept
Cleste Stil:
Japoneze
Numărul De Model:
TS Serial
Cerere:
reparații
Numele:
RHINO Pensete

De asemenea, cumpără cu acest produs.