.

.

Titan ras margine dublă de ras de siguranță set cu perie de săpun livrare gratuita aparat de ras set

Titan ras margine dublă de ras de siguranță set cu perie de săpun livrare gratuita aparat de ras set

RON 155.20
RON 124.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Titan ras margine dublă de ras de siguranță set cu perie de săpun livrare gratuita aparat de ras set
Brand : TITAN
Model : TNA9001 S
Set detaliu :
Razor : mâner de metal un aparat de ras de siguranță ,nu rugina .
Perie : mâner din lemn ,peri de păr bursh.
Săpun : un pc fata de săpun.
Din piele pu husă , hârtie cadou o cutie-cadou.
Adeziv cârlig pentru aparat de ras.
Caz de călătorie pentru Set. Ar putea de ras , perie în ea.
Cadou cutie de hârtie.
Achiziționarea Note Vom livra bunuri după ce a primit plata de 2-3 zile, din cauza Post Air Mail transport maritim de timp este mai mare, timpul de livrare durează aproximativ 20-60 de zile, vă rugăm să fie pacient. Cumpărători ruși vă rugăm să rețineți că, din cauza politicii ruse vă rugăm să vă scrieți numele complet, pentru a evita colet pierdut. Dacă informațiile de urmărire display pachetul a ajuns în Așteptare, vă Rugăm să contactați oficiul poștal pentru a prelua pachetul, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ sau dispute.
Detalii de transport maritim va garantam pentru a navei în termen de 48 de ore de la confirmarea plății(cu exceptia sarbatorilor), În scopul de a se asigura că primiți comanda impozit pe inpon import,noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică .orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Dacă nu ați primit elementul pe timp de Livrare , vă Rugăm să ne contactați prin e-mail dacă aveți orice întrebări,în mod normal,e-mail va fi răspuns în termen de 24 de ore. Toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere.Am expediat la Alixpress adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress este compensată se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Despre noi Suntem fabricarea de Titan . Veți plăti prețul de fabrică și de a lua reale de Titan produse de Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 24 de ore. Dacă nu ați primit răspunsul nostru ,vă rugăm să e-mail-ne din nou prin Alibab sistem ca uneori serverele noastre de mail sunt ocupat. De asemenea, puteți discuta cu nostru on-line, ghiduri comerciale .Dacă nimeni nu este on-line,puteți lăsa un mesaj,vă vom răspunde în timp util.

Proprietăți de bază

Tip De Element:
Aparat de ras
Dimensiune:
0.5kg
Numărul De Model:
TN9001S
Gen:
De sex masculin
Utilizarea:
Fata,Corp
Material:
Metal,Lemn
Set:
set aparat de ras de siguranță
mâner:
mâner de metal
Pachet:
Cutie cadou

De asemenea, cumpără cu acest produs.