.

.

O bucată de Toaletă cu Tocător Construit În Baza, Alb

O bucată de Toaletă cu Tocător Construit În Baza, Alb

RON 2396.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo

Descriere Produs
Vom instala un puternic pisa pompa de motor interior ceramic toaletă, grind motorului de acționare a pompei poate reduce toielt hârtie, cel mai important este că acest tip de toaleta poate fi instalat oriunde doriți. Pentru că nu are nevoie de mare gaura pentru scurgere, la numai 32 mm sau de 40 mm țeavă. Pompa 5 metri mai mare și 50 de metri lungime. Deci, dacă doriți să modificați casa veche sau doriți să instalați o toaletă în subsol / pivnita, element noastră este cea mai bună alegere.
Ce Este un Maceator Toaletă?
Macerarea permite pentru toaletele să fie instalat într-o presiune scăzută a apei zone prin utilizarea unui mecanism care să taie deșeuri umane.
Dimensiune
Macerarea toaletă sunt de aceeași dimensiune ca și toalete normale. Singura diferență este că instalați un grind în interiorul pompei de toaletă.
Ceea Ce Fac Ei
După spălare, oricare ar fi fost în toaletă este trimis la pisa pompa și se taie în semi-lichid amestec.
De ce sunt Importante
Utilizate la presiune scăzută a apei zone și sub liniile de canalizare, instalații de macerare toalete sunt capabili de a trimite deșeurile la canalizarea din cauza faptului că deșeurile au fost liquidized.
Considerații
Maceating toalete nu folosesc mai multă apă decât orice altă toalete normale, și sunt chiar și mai ecologic decât niște folosind mai puțină apă pentru fiecare culoare.
Beneficii
Ele pot fi instalate oriunde, și nu este necesar să se taie beton, pereți pauză sau trageți în sus faianta când instalarea.
Aceasta este tocător toaletă caietul de sarcini.
Acesta este depozitul.

Proprietăți de bază

putere:
Electric
Structura:
Pompa Cu Roti Dintate
Teoria:
Electromagnetice Pompa
Utilizare:
Apa
Cerere:
Canalizare
Presiune:
De Joasă Presiune
Numărul De Model:
SFT600
Standard sau Non-standard:
Standard
Combustibil:
Electrice

De asemenea, cumpără cu acest produs.