.

.

Toppory 20BUC/Mulțime de Aur Barbless Maneca Cârlig Pentru Herabuna Pescuit Taiwan Pescuit Caras Cârlig Ridicat de Carbon Non Ghimpată de Oțel Cârlig

Toppory 20BUC/Mulțime de Aur Barbless Maneca Cârlig Pentru Herabuna Pescuit Taiwan Pescuit Caras Cârlig Ridicat de Carbon Non Ghimpată de Oțel Cârlig

RON 7.96
Din mărfuri
Es accesible al encargo

Toppory 20 BUC/Mulțime de Aur Barbless Maneca Cârlig Pentru Herabuna Pescuit Taiwan Pescuit Caras Cârlig Ridicat de Carbon Non Ghimpată de Oțel Cârlig
Ascuțite și oțel carbon de înaltă mini cu maneci cârlig pentru Taiwan pescuit / herabuna de pescuit.
Materialul din Japonia și reambalate în China
Material : otel carbon
Culoare : auriu
Cârlig pentru : crucians
Cârlig dimensiune( vă rugăm să selectați mărime adecvată cu atenție ) :
3.0# pentru crucians 80 g-100 g
4.0# pentru caras 100 g-250 g
5.0# pentru caras 250 g-500 g
6.0#-8.0# pentru caras 250 g-500 g
(Observație : Dacă doriți să știți mai multe despre Taiwan pescuit /herabuna de pescuit,vă rugăm să consultați de mai jos explicație sau nu ezitați să ne contactați)
20 BUC* maneca cârlig/Sac
Din cauza manual mearsurement,nu poate fi de 0,5 mm dimensiuni diferite.
Ce este Taiwan Pescuit?
Ne-ar dori să-l introducă aici deoarece am observat că unele Europeană pescari sunt interesante în Taiwan Pescuit(poate că a sunat herabuna în țări străine).Acesta este un tip de pescuit originar din Taiwan China inca din 1980. Pescuit concurent folosit stilul de Taiwan Pescuit mereu prins mult mai surprinde atunci tradiționale de pescuit stil în competiții. Ca reforma a Chinei și politică deschisă ,China continentală au comunicat cu Taiwan mai îndeaproape. Taiwan stil de Pescuit a început să se răspândească în China continentală paravan de sudura în 1990. Pescari din China continentală nu numai că au studiat-o,dar au fost păstrarea în curs de dezvoltare și de a face o mulțime de inovații pe ea.Există sute de mii de pescari folosind Taiwan pescuit în China. Deci, un prosper industria de pescuit din China s-au format.Ce e mai mult,există multe cluburi cultivarea profesionale concurenți în fiecare an, care au accelerat dezvoltarea de Taiwan pescuit.
Care sunt beneficiile de Taiwan Pescuit?
O mai surprinde
Principalul motiv este că, folosind Taiwan stil de Pescuit poate ajuta pentru a prinde mai mici sau de dimensiuni medii surprinde mai ales pe crucians. Este absolut mult mai mult decât tradiționale de pescuit stil.În fapt,unele pescarii pot prinde mai mult de 200 de PC-uri crucians (de dimensiuni mici sau medii )/oră.
B Bucurați-vă de acest moment pentru a controla pește deosebit de mare ar fi sh
Cârlig link-ul de Taiwan de Pescuit este mult mai subtire decat European de pescuit la crap.Peștele cel mare(adică pește mare aici este mai mult de 2,5 KG), este ușor să scape.Dacă Pescar sunt bine calificați ,ei pot folosi brațul lor ,tije și cârlig link-ul să fie o integrare a face față cu pește mare, până când peștele este epuizat.Există o veche Chineză idiom" moale depășirea greu".Psihologic calitate de pescar este extrem de important atunci când peștele cel mare este pe cârlig. Mai multă încredere ,mai multă răbdare, va trebui să cucerească pește mare.Mulți pescari folosesc 4.5 M tijă și foarte subțire, cârlig, linie (linia de rupere tulpina este mai mică de 5,0 lb) poate prinde foarte mari pesti. Care este bucuria de a Taiwan Pescuit. Dar, este nevoie de răbdare și abilități.
C sensibilitatea de cârlig link
Spre deosebire de așteptare pentru momeală de alarmă,pescari care folosesc Taiwan metoda de pescuit poate judeca la momentul potrivit pentru a ridica mâna lor rod.În scopul de a fi mai sensibili,oameni care utilizează Taiwan metoda de Pescuit prefera sa foarte subțire linie cârlig și float (flotabilitate este de obicei mai puțin de 2 g/0.07 oz).Atunci când peștele mănâncă momeala ,semnalul se poate transmite imediat la float. Pescari în funcție de acțiunea float pentru a alege momentul potrivit pentru a ridica lor tije.
Este interesant că fiecare pescari cu experiență poate ghici dacă acestea pot prinde pesti sau nu și, de asemenea, ghici ce fel de pește va fi prins în funcție de acțiunea de a pluti. În fapt,acțiunea de float este o diferență mică pe diferite specii de pești.
D Vă sunt capabili de a prinde anumite specii de pești
Diferite pescari preferă să-și diferite specii de pești.Dacă alegeți buna momeala ,puteți prinde pește specific ca crucians,crap,iarba crap,cap mare de crap etc.
E cu mult mai distractiv de a face cu schimbarea condițiilor
Mediul este în schimbare și peștele este tendința de a fi mai precauți și mai inteligent.De multe ori ai nevoie să se gândească la cum pentru a prinde pesti prin schimbarea momeli ,selectarea corectă lungime tija, schimbarea de pescuit poziție ,sau alegerea sezon,vremea etc. Este foarte complicat,dar va avea mult mai distractiv de a face cu schimbarea condițiilor.Mai mult de gândire ,mai surprinde veți avea.
F Aderarea în concurență jocuri cu alți pescari
Este foarte popular în China pentru a concura cu alți pescari. Regulile sunt pentru a calcula cantitatea de crucians puteți prinde la 1,5 ore sau greutatea totală a surprinde în 1,5 ore.
G se bucură de comunicarea cu natura
Este foarte bine sa stai la pescuit, box de la marginea de apa lacului de acumulare sau iazuri de crin.Pescuitul este o modalitate de a comunica cu natura. Toate annoyances ai nevoie pentru a face față în viață va dispărea din mintea ta.Doar bucurați-vă de moment liniștit, cu natura.
Ce e cu Cârlig de pescuit Taiwan
Ce fel de echipamente de pescuit sunt necesare pentru Taiwan Pescuit?

Proprietăți de bază

Numărul De Model:
3, 4, 5, 6, 7, 8
Electrice sau Nu:
manual
Material:
Oțel Carbon De Înaltă
Cu Rigla sau Nu:
No
Forma:
mini maneca cârlig
Poziția:
Rezervor Iaz
Cu Scară sau Nu:
No
Tip:
Non-barb Cârlig
Nume De Brand:
Toppory
cârlig pentru:
crucians
Folosind pentru:
Taiwan pescuit / herabuna pescuit
Model:
TL288
culoare:
De aur

De asemenea, cumpără cu acest produs.