.

.

Uncut Blade 3 Butoane Cheie Auto Shell Flip Key Remote Shell Cheile de la Mașină Gol Acoperi Caz Pentru Kia K2 K5 HYUNDAI KIA

Uncut Blade 3 Butoane Cheie Auto Shell Flip Key Remote Shell Cheile de la Mașină Gol Acoperi Caz Pentru Kia K2 K5 HYUNDAI KIA

RON 11.60
RON 8.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Descriere Produs
Lama : cu Lama
3 Butoane Flip Pliere Cheie De La Distanță Shell Caz Pentru Kia K2
Aici enumerate este un NOU de înaltă calitate de la distanță unitatea de caz. Acest lucru este pentru tine de a înlocui uzate sau rupte caz. Tot ce trebuie sa faci este de a muta componentele interne din vechiul dvs. de la distanță la noul nostru caz.
La keyblade trebuie să fie tăiate la dealer-ul local sau calificat lăcătuș. Cele mai lăcătuși acum ofere astfel de servicii, și o taxă mult mai mică decât cea a dealerului.
Vă rugăm să rețineți NU există nici interior (de la distanță / electronice / transponder chips-uri / baterie) unitate de interior.
Caracteristici :
Tip : Cheie De La Distanță Masina De Coajă Goală
Producatorul Auto : Kia K2 K5
NICI KIA LOGO-UL
Butoane : 3 Butoane
Cheie Lama : Da
Culoare : Negru
Lama : Da
ervice :
1. de înaltă calitate
2. preț competitiv și cele mai bune servicii
3. MOQ-O singură Bucată
4. livrare rapida Ambalare : 1 / pachet (inclusiv capace fata si spate, garnituri, spații cheie) 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Proprietăți de bază

Articol Greutate:
50g
Caracteristici Speciale:
Masina Telecomanda Cheie Shell Gol
Numarul Parte:
Kia K2 K5
Înălțime Element:
about 2cm
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Altă Parte Numărul:
M2
Element De Lungime:
about 5cm
Plasarea pe Vehicul:
cheie auto shell
Tip De Material:
Plastic
Schimb Numărul Parte:
M2
Nume De Brand:
VODOOL
Lățime Produs:
about 3cm
LOGO-ul Butoane:
3 Butoane
Producatorul Auto:
Kia K2 K5 NU KIA
culoare:
Negru
lama:
Da

De asemenea, cumpără cu acest produs.