.

.

QueenKing Părului Brazilian Matasoasa Direct Dantela Parte 3 5X5 Remy de Păr Închidere Culoare Naturala, Dantela franceza, Cu Părul Copilului.

QueenKing Părului Brazilian Matasoasa Direct Dantela Parte 3 5X5 Remy de Păr Închidere Culoare Naturala, Dantela franceza, Cu Părul Copilului.

RON 344.00
RON 189.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Dantela Material
Pur Importate Dantelă franțuzească, Care este mai Moale, Mai Confortabil
Dantela De Culoare Închisă La Real Scalpul Uman
Neprelucrate Parul Material
Folosind Doar Cu Unul-Directional Cuticula, Pentru A Evita Încurcarea,Neprelucrate Umane Păr Moale, Lucios, Cu Cea Mai Mare Elasticitate
MIROSUL Promit nici un miros chimic, parul nostru este 100% fără substanțe chimice, am doar abur curat prime de păr, apoi face pe bătătură păr. Toate prime de păr sunt drepte, astfel încât organismul val, val adânc și alte stil de păr poate avea miros pe ea pentru că trebuie să folosim sampon si alte hairconditoner la firma de val. PĂRUL GRI Prime par a avea câteva fire de păr gri, noi, de obicei, alege părul gri pe producție, dar NU putem garanta 100% nici un fir de păr cărunt, vă rugăm să înțelegeți. VĂRSARE Când ai niște fire de pierdere a parului.Nu este vărsare în special pentru părul creț și ondulat. Vă sugerăm pentru a sigila bătătură înainte de a instala păr. SPLIT/USCAT se ÎNCHEIE Vom tăia capetele un pic pentru a elimina unele dintre varfuri despicate. Dar pentru parul mai lung de 24",varfuri despicate sunt normale. vă rugăm să fie conștienți de înainte de a cumpăra. VAL TEXTURA PARULUI Ondulat/cret parul va deveni mai flexibile după spălare. Mai ales corpul val și pierde val de păr, vă rugăm să nu atarna-le atunci când sunt ude. Dacă părul se dovedește a drept după ce închide-le și lăsați-le să airdry. puteți coafa părul cu fiare de călcat. TANGLE FREE 1. Degetul pieptene prin păr fără probleme,Utilizarea largă dinți de pieptene pentru a pieptene parul, mai întâi capetele, apoi de mijloc să se încheie, apoi, de la rădăcină până la vârfuri. 2.Nu pieptene parul toata ziua. Taie părul, dacă aveți unele incurcaturile. MĂSURAREA Întotdeauna adevărat lungimi sau mai mult, vă rugăm să întindă părul drept măsura lungimea reală Ține părul în original membre și returnați-l în termen de 7 zile, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul. Vă vom returna dupa ce parul . Elementul va sosi în termen de 2-4 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii,marea BRITANIE,FR,AU,CA și Țările Europene . Oferim transport gratuit pentru cele mai multe țări. Comanda mai multe pachete, noi va oferim un cupon sau reduceri. DHL nu livra la P. O box . Nu suntem responsabili pentru următoarele situații 1.Adresa de livrare este incorectă ,DHL nu va reuși să-l găsească . 2.Nimeni nu putea să semneze pachet, DHL leving la ușă,pachet furate. 3.Semnat de altcineva nu știți ce înseamnă malware furate . Adresa De Livrare Memento 1.Express nu accepta orice adresa P. O. Box 2.Asigurați-vă că Adresa Este Corectă,numărul de telefon este completă, Schimbă Adresa După Coletul a Plecat din Fabrică Va Provoca Suplimentar de 15$, atunci Când sunt Livrate. De obicei, ne-am pus 30 de dolari pe factura comercială în statele UNITE ale americii,$10 pentru CA,UA,FR,UK,$20 în Germania pentru a evita taxa pentru toți clienții noștri. Dar unele tari' personalizat este foarte harnici. Ei verifica fiecare pachet importatoare. Astfel încât, uneori,Africa de Sud,Brazilia și Germania, cumpărătorii vor trebui să plătească impozit. Vă rugăm să fiți conștienți.

Proprietăți de bază

Întins lungime:
10inches, 12inches, 14inches, 16inches, 18inches
Articole per Pachet:
1 Singura Bucata
Metoda:
Mână Legată
Potrivit Moarte Culori:
toate culorile
Material De Calitate:
Remy De Păr
Dantela Dimensiune:
5 x 5
Culoare de Dantela:
Maro Deschis
Textura:
Matasoasa Direct
tip de culoare:
Culoare Pură
Material De Bază:
dantelă franțuzească
densitatea:
130%
Nume De Brand:
queenking păr
Păr Uman Tip:
Părului Brazilian
Tip:
dantela
Poate Fi Permed:
Da

De asemenea, cumpără cu acest produs.