.

.

Nema 17 Motor pas cu pas 5:1 cutie de Viteze Planetar de Cuplu Mare Orientat Motor pas cu pas 1.68 UN DIY CNC 3D Printer

Nema 17 Motor pas cu pas 5:1 cutie de Viteze Planetar de Cuplu Mare Orientat Motor pas cu pas 1.68 UN DIY CNC 3D Printer

RON 113.44
RON 113.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Acest NEMA 17 motorului pas cu pas a unui sistem integrat cutie de viteze Planetare cu o 5.18 : 1 raport de transmisie, rezoluția ajunge 0.35°unghi de pas. E o soluție bună în aplicații care au nevoie de mici vitezele de rotație și/sau o mulțime de mare de cuplu.
Vă rugăm să rețineți, această cutie de viteze planetare nu este de mare precizie, cutie de viteze, reculul putem promis este . Caietul de sarcini
Numarul Parte 17 HS19-1684 S-PG5 Tip Motor Bipolar pas cu pas Unghi de Pas(W/O cutie de Viteze) 1.8° Cuplu 2 Nm Curent Nominal/faza 1.68-O Fază de Rezistență 1.65 ohmi Tensiune de 2.8 V Inductanță 2.8 m H±20%(1 KHz) Tip cutie de Viteze Planetare Raport de transmisie(Exact Raportul de transmisie) 5 + 2/11 Eficiență De 90% Reacție la Fără sarcină Max.Admisibile de Torsiune 2 nm(283oz-in) Moment Admisibil Cuplu 4 Nm(566oz-in) Arbore Maximă Axială 50 N Arborelui Maximă de Încărcare Radială 100 N
Desen De Sârmă Conexiune
De Ce Stepper Online ?
Peste 10.000 De Produse In Stoc :
Veteran noastră ingineri selectat sute de modele tipice din registrele de vânzări, și ne-am aprovizionat în depozitul nostru. Mai mult de 10.000 de produse sunt gata pentru a navei și am promisiunea de livrare a mărfurilor în 24 de Ore!
Preturi Mici Direct De La Fabrica De Furnizori :
Ca o China pe bază de distribuitor, Stepper Online a dezvoltat legături de lungă durată cu mai mult de 50 de fabrici. Am achiziționarea de produse cu cantitate mare la mai mic cost posibil. Chiar și prețurile noastre sunt mai mici decât prețul pe care îl obține de la producător direct.
Livrare Rapida De Pe Glob :
În 2015, ne-am construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia. Parteneriatul cu autoritățile locale furnizori de servicii logistice, putem livra mai repede și de a primi bunuri de retur mai ușor.
De Înaltă Calitate, Cu Standarde Globale :
Coopereze cu Top 3 producători de renume pentru a vă asigura că produsele sunt realizate cu înaltă calitate, și in-house QC dep., asigurarea fiecare element achiziționat îndeplinește standardele globale de calitate.
Client Service Si Suport Tehnic :
Veți intra în contact cu Stepper Online prin Telefon, e-Mail și, de asemenea, online, Live Chat, inginerul nostru sunt gata să vă servească!
Personalizare Flexibilă :
În cantități mici, și produse personalizate sunt disponibile, vom livrare mostre termen incredibil de scurt timp.
Feedback-Ul Și De Contact
Ne străduim să menținem cele mai înalte standarde de excelență pentru experienta de shopping și de 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Ne exprimam solicita să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne putem în mod satisfăcător rezolva grijile tale. Pentru orice întrebări legate de produs, de preț, de livrare sau de starea comenzii, vă rugăm să ne contactați prin utilizarea de mesaje sau chat online instrument.
Garanție Și Rambursare
Toate produsele comercializate sunt de brand nou și de GARANȚIE de 1 AN după vânzare. Dacă primiți un element greșit sau defect vă rugăm să ne e-mail în termen de 7 zile de la data la care ați primit produsul. Mai târziu de 15 zile elementul nu poate fi acceptat pentru a reveni. Dacă bunurile sunt defecte, va vom trimite piese de schimb sau de restituire după primirea dovezii de defecte fotografii de elementele pe care le-a primit. Transport maritim și de manipulare nu sunt rambursabile. Din cauza obiceiului restricții, vă rugăm să contactați Stepperonline serviciul Clienți înainte de a returna bunurile.
Despre Stepper Online
În 2005, Stepper Online fondat ca un angrosist pentru motoare pas cu pas, motor pas cu pas de drivere, surse de alimentare și cnc router kituri. În 2008, Stepper Online veniturile anuale ajunge la 3 milioane de euro. În 2013, Stepper Online a fost achiziționată de către MDC Coporation (lider în Controlul Mișcării industrie) în mod oficial. În 2015, Stepper Online au construit patru depozite care se află în SUA, marea BRITANIE, Germania și Australia. Parteneriatul cu autoritățile locale furnizori de servicii logistice, putem livra mai repede și de a primi bunuri de retur mai ușor.
"Scopul nostru este de a crea cel mai bun loc pentru a oferi de înaltă calitate pas cu pas produsele cu cel mai mic preț !"
Stepper Online

Proprietăți de bază

Nume De Brand:
STEPPERONLINE
certificare:
ISO,CE,ROHS,CCC
Actual / Faza:
1.68 O
Numărul De Model:
17HS19-1684S-PG5
Pas Unghi(grade):
1.8 grade
Faza:
2
Cuplu:
2Nm
Tip:
Hibrid

De asemenea, cumpără cu acest produs.