.

.

Cuptor de coacere termometru-unelte de calibrare, rezistent la temperaturi ridicate din oțel inoxidabil de copt termometru portabil, transport gratuit

Cuptor de coacere termometru-unelte de calibrare, rezistent la temperaturi ridicate din oțel inoxidabil de copt termometru portabil, transport gratuit

RON 64.00
RON 38.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Cuptor de coacere termometru termometru de înaltă calitate instrument special
Produsele sunt roșu și negru pointer două, două tipuri de culoare aleatorii
Nume : termometru cuptor
Material : oțel inoxidabil de calitate alimentară caz
Interval de temperatură : de la 0 la 400
Precizia de măsurare : + 2
Cadran cu diametrul de 7 CM
Caietul de sarcini : 7 * 4 * 9.2 cm
Net greutate : 52g
Tip : explozie dovada metalice dublu termometru
Performanțe și avantaje :
1, citire rapidă, sonda senzorului este puternic, poate fi o măsurare precisă
2, din oțel inoxidabil coajă de jos și sonda, de siguranță și de protecție a mediului
3, ușor de transportat
Utilizare : măsurarea temperaturii în cuptor
Utilizare : înainte de a începe cuptor, pune termometrul în cuptor și pune-l în loc, și apoi începe incalziti cuptorul. Potrivit pentru a afișa termometrului, pentru a regla temperatura din cuptor.
Aspecte care necesită o atenție deosebită :
1, vă rugăm să nu în mod direct pentru o lungă perioadă de timp în cuptor pentru a menține precizia de măsurare, vă rugăm să nu utilizați în mod direct termometrul de cuptor pentru a scoate din cuptor, astfel încât să nu arde
2, va afecta producția de căldură cuptor cuptor cu usa deschisa sau inchisa, va afecta termometru.
3, preîncălzirea ajunge la temperatura dorită, temperatura mediului ambiant în tava de copt sau ingrediente, termometru scurtă va afișa temperatura cuptorului picătură, și apoi a revenit la normal.
Descriere produs : este utilizat pentru a măsura temperatura din cuptor, pot fi puse direct în cuptor pentru a utiliza. Produs atmosferă de lux, top cu un cârlig mic, în spatele marginea de metal va sufla ușor de mână, atunci când este utilizat pentru a ușor. Acest produs este un instrument de precizie
Utilizarea corectă a cuptorului termometru de testare :
1 : termometrul nu este 0 grade, la temperatura camerei, astfel încât, chiar dacă nivelul minim este de 0 grade C, dar indicatorul nu înseamnă a 0 grade.
2 : termometrul este plasat în poziția de mijloc de testare de rețea în interiorul friptura sau tigaie. Vă rugăm să nu pune mâncarea în test.
3 : nu atârnă pe conducta de încălzire, conducte de căldură de temperatură este mai mare decât temperatura din cutie, nu este neapărat corectă a temperaturii în interiorul cutiei.
4 : temperaturi diferite în diferite locații din cuptor nu sunt la fel.
5 : temperatura cuptorului nu se poate ajunge la real temperatura de testare în termen de 10 de minute, pentru a vedea conducta de căldură heat-pipe conducta de căldură este sensibil și durata de viață. Deci, vă rugăm să formați 30 de minute pentru a se coace test, la 15 minute după ce temperatura este cu ochii!
6 : se coace temperatura aerului și după coacere alimente în diferite temperatură, mâncarea în sine nu este în temperatura cuptorului, temperatura va scadea, pentru că mâncarea va continua să absoarbă căldură, astfel încât o perioadă scurtă de timp și nu să coace temperatura de testare, atunci când a marcat, acest lucru este complet normal fenomen, vă rugăm să nu pune la cuptor la temperatura ridicate în mod artificial temperatura este prea mare, astfel încât să nu arde mancarea.
1. Acceptam Alipay.
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație se termină,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou plata. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Transport
1. Transport la nivel mondial(cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 7-22 zile lucratoare ajunge(Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (Sat. & Soare. & Public de vacanță exclus.)
3. Impozite și taxa nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Rețineți : Noi sperăm că va ajunge la timp dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem de depindea de companie de logistică și de vreme locale, vama/taxe, timbre, sperăm că veți înțelege.
5. Dacă nu ați primit elemente termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări informații de livrare și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului.
6.Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact.
Garanție
1. Dacă ați primit un incorecte, avariate, defecte, sau elementul nu așa cum este descris, vă rugăm să ne contactați pentru o parțială/completă de restituire sau de înlocuire pe costul nostru.
2. Primi produsul în termen de 7 zile, vom fi bucuroși să schimb sau de restituire pentru tine, atâta timp cât ambalajul original si accesoriile sunt in starea originala.
3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.
4. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.
Returnare și Rambursare
1. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.
2. Dacă se întoarce pentru probleme de calitate a produsului,va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.

Proprietăți de bază

Tip:
Termometre De Uz Casnic
Numărul De Model:
SPWD-009E
Termometru De Utilizare:
Cuptor Termometre
Nume De Brand:
CHOICEOWN
Material:
Metal
Termometru Tip:
dial
Culoare:
Din oțel inoxidabil, metal de culoare

De asemenea, cumpără cu acest produs.