.

.

(2) Euro Style Sofer/Pasager, Laterale LED Bara Reflectoare de Ceață Spate Luminile de Frână Pentru -207 Ford Explorer

(2) Euro Style Sofer/Pasager, Laterale LED Bara Reflectoare de Ceață Spate Luminile de Frână Pentru -207 Ford Explorer

RON 195.96
RON 174.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo

NOTĂ : elementele Noastre vin cu cutie de vânzare cu amănuntul. Această pagină oferă un set de Euro spec de mare putere cu LED-uri bara reflector spate lumina de ceață pentru 2016-2017 Ford Explorer. Da Ford Explorer un pic de un upgrade frumos cu aceste noi lumini LED-uri pentru a face agresiv American masina in evidenta. Acest set este alimentat de 8 bucăți de lumini cu LED-uri pentru a face Ford Explorer arata ca o bestie în timp ce ești acolo, pe străzi. Notă : vă Rugăm să asigurați-vă că autovehiculul dumneavoastră este bara spate se potrivește exact cu proba vehicul fotografia de mai sus înainte de a cumpăra. Stare : Brand New Tensiune de Operare : 12 V culoarea Luminii : rosu Lungime : Diametru : Montarea Această pagină oferă un set de Euro spec de mare putere cu LED-uri bara reflector spate lumina de ceață pentru 2016-2017 Ford Explorer. Da Ford Explorer un pic de un upgrade frumos cu aceste noi lumini LED-uri pentru a face agresiv American masina in evidenta. Acest set este alimentat de 8 bucăți de lumini cu LED-uri pentru a face Ford Explorer arata ca o bestie în timp ce ești acolo, pe străzi. Notă : vă Rugăm să asigurați-vă că autovehiculul dumneavoastră este bara spate se potrivește exact cu proba vehicul fotografia de mai sus înainte de a cumpăra. Caracteristică Roșu obiectiv 1 pereche (stânga și dreapta) a Făcut cu 8 LED Roșu Strălucitor lumini cu LED-uri Poate înlocui stocul reflector roșu și funcția add-on lumina de frână/coada de lumină Vin cu coada lumina/lumina de frână model pentru a îmbunătăți siguranța pe stradă potrivire Exactă și înlocuirea directă IP68 rezistent la apa, cu un full-corp din metal, suruburi, cabluri, cauciuc și de bază (bază de cauciuc este opțională pentru instalare)
Compatibil Bun pentru 2016-2017 Ford Explorer pentru a da masina ta un nou Euro arata Mai Demonstrația Imaginilor Notă : În scopul de a face sigur că aceste becuri se va potrivi sau locul de muncă, vă rugăm să verificați Osram Becuri Ghidat de un ghid de referință. Toate becurile cu LED-uri sunt proiectate pentru a fi ușor de instalare DIY & înlocuirea directă. Dacă LED-uri bec nu se aprinde după instalare, vă rugăm să pur și simplu introduceți-l opus (pentru bec LED are polaritate ca o baterie). Zi de livrare : 3 zile după îndeplinească plățile pent t
2 X LED Lampi auto = 1 pereche Sfaturi : Vom reambalarea acest articol pentru a reduce greutate expediere hârtie și sac de deșeuri. Am garantie elementul va fi bine tratată și protejată. Să protejăm mediul împreună! 1. Elementul(e) vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare de la comentarii verificate de plată. 2 . Timpul de livrare (timpul De expediere pot fi diferite dacă amânată de către curier sau vamale) : Prin Airmail Transport : în General, aproximativ 7-21 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii, ,CA, AU, marea BRITANIE sau Alte Țări și Zone. De Transport maritim Expres : în General, aproximativ 5-10 zile lucrătoare în statele UNITE ale americii, CA, AU, marea BRITANIE sau Alte Țări și Zone. 3 . Ne va livra la ESCROW adresa lui numai . Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti. 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv, dar nu limitat la vamă poștale verificarea, grevă, forță majoră etc. 5 . Ca un cumpărător , este de datoria ta de a plăti impozitul, atunci când face o comanda de peste hotare. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse. 6. Putem livra produse prin China Post & Hongkong Post airmail, și următoarele express metoda de transport maritim.
Returnarea produsului este acceptată cu condiția :
1.Când coletul ajunge la tine, vă rugăm să verificați toate componentele și cantitatea de bunuri în interiorul înainte de semnarea acestuia.Dacă nu există nici un prejudiciu, elemente lipsă sau greșit cantitatea, vă rugăm să nu-l semneze și să solicite la oficiul postal sau curierului să emită un raport de certificare, în scopul de despăgubire. De asemenea, vă rugăm să ne contactați cu privire la problema cât mai curând posibil. Odată ce ați semnat coletul, înseamnă că nu ai nici boubts despre produse precum și cantitatea și tranzacția este considerată a fi finalizată. Nu vom fi responsabili pentru orice revendicare pe elementele lipsă și deteriorate
2. Cererea de retur este prezentat în formă de e-mail de la noi în termen de 7 zile de la primirii produsului, și elementul trebuie să fie în ORIGINAL condiției, cumpărătorul trebuie să returneze elementul folosind serviciul poștal cu număr de urmărire, iar cumpărătorul este responsabil pentru taxa de returnare.
Feedback-Ul Pozitiv
Magazin cu încredere. Ne străduim pentru a câștiga feedback-ul dvs. pozitiv și un scor perfect pe Vânzător Detaliate de Evaluare (DSR). Dacă nici un motiv să te simți inconfortabil lăsându-ne un scor perfect, vă rugăm să ne contactați și vom face tot ce ne stă în putere pentru a asigura o tranzacție de succes.
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați ori de câte ori și ce. Vom fi mereu aici pentru tine. Vă rugăm să ne contactați cu privire la detaliile de toate. Vă rugăm să ne lăsați 24 de ore pentru a răspunde la e-mail de preocupări Bucurați-vă de cumpărături cu noi. Multumesc.

Proprietăți de bază

Emițătoare De Culoare:
Roșu
Temperatura De Culoare:
7500K
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Ford
Nume De Brand:
iJDM
Articol Greutate:
100G
Explorer-An:
2016
Ford Model:
explorer
Putere:
4W
Tip De Interfață:
G18
Numele Modelului:
Pentru 2016-2017 Ford Explorer
Tip De Element:
Lumini De Frână
Lumeni:
300
Garanție:
90 de Zile
Extern De Certificare De Testare:
CE
Numarul Parte:
Exact Fit Înlocuirea Directă REFLECTOR LED Lămpi
Schimb Numărul Parte:
LED REFLEX Spate Foglight Frână Coada Markeri
Altă Parte Numărul:
# BB5Z 15A449 C , BB5Z15A449C , BB5Z 15A448
Altă Parte Number1:
Can-bus fara eroare Built-in LED-uri
Plasarea pe Par:
Exact Fit Înlocuirea Directă REFLECTOR LED Lămpi
Altă Parte Număr2:
Add-on frana LED tail light, lumina de ceață spate
Altă Parte Numarul3:
2016 2017 Ford Explorer din Spate Reflectă OEM Lentile Rosu

De asemenea, cumpără cu acest produs.