.

.

Mini Aspirator USB pentru Laptop Cooler de Aer Extragerea gazelor de Evacuare al Ventilatorului de Răcire CPU Cooler pentru Notebook hardware-ul computerului de răcire

Mini Aspirator USB pentru Laptop Cooler de Aer Extragerea gazelor de Evacuare al Ventilatorului de Răcire CPU Cooler pentru Notebook hardware-ul computerului de răcire

RON 35.96
RON 30.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Descriere
Produsul este extras din orificiile de ventilație în notebook hardware-ul vine de la căldură, astfel încât rapidă a fluxului de aer în interiorul computerului, astfel încât să se atinge scopul de răcire rapidă. Produsul este un nou notebook echipamente de răcire,este mai științifică și mai eficientă în comparație cu convenționale echipamente de răcire.
Caracteristică
Compact, elegant, inovație, design liniștită,pentru a JUCA SUPER JOCURI.
Permite extragerea mai rapid de aer cald de un sistem de rulare, care stabilizează funcționarea notebook și prelungește durata de viață a acestuia.
Ușor de instalat și de a elimina.
4 dimensiuni diferite de cleme incluse pentru fixarea de evacuare a aerului, compatibil pentru toate marile branduri de notebook-uri.
Lumină și la îndemână, este foarte convenabil pentru depozitare și transport.
Potrivit computer, priza lungime este mai mică decât 9cm, inaltime de mai mult de 1,5 cm
Caietul de sarcini :
Element Greutate : 110g
Element Dimensiune : 100x72x31mm
Elementul Material : Plastic ABS
1 x Cooler
1 x Panou
1 x Manual de Utilizare
1 x Cablu USB
4 x Vânt Mâneci 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM ISSUEA RESTITUIRE SAU de ÎNLOCUIRE pentru tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O
GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Proprietăți de bază

Pachet:
Da
Aplicarea Dimensiune Laptop:
9*1.5 cm
Radiator Tip:
Răcit cu aer
Nume De Brand:
ALLOYSEED
Tip:
Singur Fani
Porturi USB:
1 USB ventilatorului de Răcire
Numărul De Model:
Mini Aspirator USB pentru Laptop Cooler CPU Ventilatorului de Răcire
Material:
Plastic
Dimensiune:
100x72x31mm
Model:
96962
Elementul Material:
Plastic ABS
Tip:
notebook echipamente de răcire
Produse De Stare:
Stoc

De asemenea, cumpără cu acest produs.