.

.

Nou, Original, Pentru Lenovo Ideapad Y560 Y560A Y560P Baza Jos Capacul Inferior Caz 34KL3BALV50

Nou, Original, Pentru Lenovo Ideapad Y560 Y560A Y560P Baza Jos Capacul Inferior Caz 34KL3BALV50

RON 103.96
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Starea
Original si Nou
PN
34 KL3 BALV00/10/20/30/40/50(Aleatorii de livrare)
Se potrivesc
Y560
Pachetul include
1 buc
Notă
Verificați Fotografia sau FRU înainte de a cumpăra acest produs. 1. Sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare,timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale.Vă mulțumim pentru înțelegere! 2. Cumpărătorii trebuie să plătească poștale din nou în cazul în care pachetul s-a întors înapoi la noi pentru că a livrat adresa .Dacă doriți să schimbați adresa, vă rugăm să ne contactați imediat. 3. În mod normal, ne va declara vaule 5-15 DOLARI ,sau te remarca mesaj despre declare valoarea la comanda. Vânzătorul nu va suporta taxarge/TVA.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Pentru produsul returnat, vă Rugăm să scrieți numărul de ordine pe o hârtie și pune-l în cutie.Spune-ne întoarcerea număr de urmărire.
Dacă sunteți mulțumit cu comanda, vă rugăm să 5 Stele feedback-ul pentru a comanda, este mai bine dacă puteți partaja fotografii. Noi vă va oferi cupoane de reduceri. Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda, vă rugăm să ne contactați, vom sta cu tine până la rezolvarea problemei. 1. Cât de precisă a fost descrierea produsului? Foarte Corecte 2. Cât de mulțumit a fost cu vânzătorul de comunicare? Foarte Mulțumit 3. Cât de repede v-nava vânzător articole? Foarte Repede

Proprietăți de bază

Tip De Închidere:
Nici Cu Fermoar
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
Y560 Y560A Y560P
Gen:
Unisex
Nume De Brand:
Lenovo
Stil:
afaceri
Stil:
Laptop Cazuri
Material:
ABS
Tip:
Laptop Înlocuiți Capacul
Modele aplicabile:
Y560

De asemenea, cumpără cu acest produs.