.

.

2018 Vânzare Vagin Artificial din Silicon Vagin Real Pentru Pisica Laba Masturbari sex Masculin Cupa Jucărie Japoneză Adult Sex Bărbat 18 Virgin 4d

2018 Vânzare Vagin Artificial din Silicon Vagin Real Pentru Pisica Laba Masturbari sex Masculin Cupa Jucărie Japoneză Adult Sex Bărbat 18 Virgin 4d

RON 42.64
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Preț de pornire : $19.99 Preț : $22.90 Preț : $19.90 Preț : $17.03 Preț : $9.90 Preț : $19.80
end
Obține cupon Obține cupon Obține cupon
Realist Flexibil masturbari jucarii european
Nota 1 : dacă aveți nevoie de poze Reale, fără nici o acoperire pentru
păpuși, vă Rugăm să ne contactați
NOTA 2 : Secret de ambalare , nimeni Nu știe ce este în pachet , vă rugăm să nu ezitați să cumpere. element nume va fi scris ca"silicon jucărie" nu orice cuvinte sau imagini cu SEX . Cadou : Încălzire tije : Patru elemente masturbatori puteți alege :
18 ani virgine vagin dimensiune :
1.dimensiune : 12,5 cm * 6cm( 4.92" * 2.36")
2. Greutate : 200g
3. Vaginul design
20 de ani fata de vagin dimensiune :
1.dimensiune : 12,5 cm * 7cm( 4.92" * 2.76")
2. Greutate : 320g
3. Vaginul design
25 de ani doamna vagin dimensiune :
1.dimensiune : 13cm * 6.5 cm(5.12 "* 2.56")
2. Greutate : 320g
3. Vaginul design
Realist sexy gura masturbator dimensiune :
1.dimensiune : 13cm * 7.5 cm( 5.12" * 2.95")
2. Greutate : 315g
3. gura design
Secret de ambalare
Note De Produse :
1.Atunci când ai primit produtions ,pentru că este făcută de siliciu ,astfel încât suprafața un strat de pudră de talc. vă rugăm să folosiți apă caldă curată spălați-l .Vă rugăm să nu folosiți apă fierbinte pentru a o curăța.
2.atunci când utilizați producții ,pls este mai bine să utilizați cu prezervativ si ulei de lubrifiere
3.Ca organismul este plin silicon moale,vă Rugăm să evitați contactul cu spinos obiecte 1. Plasarea comenzii : Pls vă rugăm să asigurați-vă că dacă stilul și dimensiunea de produsul nostru satisface cerințele dumneavoastră sau nu? În timp ce-l comanda, va rugam sa verificati adresa este corectă sau nu? 2. Pachet : Pentru a va proteja intimitatea personala, toate elementele vor fi re-ambalate de o cutie de exterior, scris ca "probe" sau "jucării din plastic" nu orice cuvinte sau imagini cu "SEX". 3. Clearance-ul personalizat : în mod Normal, nu este nevoie să plătească taxe de valoare mică mostră. Cu toate acestea, în diferite țări, cu diferite politicile vamale. Prin urmare, noi încă nu se poate 100% promisiune. Vom aprecia dacă ne-ai lăsat să-ți știu cerere specială pentru transport înainte de expediere. 4. Transport : Vom trimite mostre prin China Post air mail ,Aliexpress standard de transport maritim,Aerian rus .. care va avea 15-32 zile lucrătoare. Dacă aveți îngrijorare despre acest lucru, atunci pls nu ezitați să ne contactați, vom oferi o soluție mai bună pentru satifisy te pe cererea dumneavoastră. 5. Feedback-ul : Ne prețuim fiecare feedback-ul de clienții mei. Vom fi fericiți și de a face mai bine dacă ai pleca bun feedback. Dacă nu există problemă de produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. 6. Politica de retur : Avem calitate stricte de testare înainte de expediere. Dacă există o problemă de calitate, poti returna produsul intact în termen de 3 zile de la primirea.

Proprietăți de bază

Tip De Element:
Masturbatori
Nume De Brand:
dor de dragoste
Dimensiune:
as shown
Material:
Silicon
Numărul De Model:
de sex masculin masturbator
culoare:
carnea
Tip:
realist vagin
modle numărul:
buzunar pasarica si sexy gura
Material:
Silicon
Funtion:
vaginul sau gura sex
utilizator:
pentru barbati
Avantaj:
moale,flexibil, real senzația de piele
Pachet:
secret de ambalare

De asemenea, cumpără cu acest produs.