.

.

DF-96A Rezervor Lichid Automat Comutator de protecție automată a nivelului apei controler Pompa Controller cu trei sonde 20A 220v

DF-96A Rezervor Lichid Automat Comutator de protecție automată a nivelului apei controler Pompa Controller cu trei sonde 20A 220v

RON 60.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Acest produs utilizează circuitul integrat, combinat cu clădiri înalte, chiuveta (turnul de apa) este conceput pentru a spori nivelul de clasificare a controlului comun sub chiuveta, chiuveta de drenaj și de protecție a apelor și alte funcții, poate în mod automat rezervor de apă, canalizare, și eficiente piscină nivelul apei pentru a preveni revărsarea apei sau a pompei de ralanti daune de mare, este un industrială, produse de uz casnic sunt aplicabile. Foarte potrivit pentru zonele urbane, rurale, de școală, în cazul în care întreprinderile miniere și interne puturi de apa - Apa de Proiect, este utilizat pe scară largă în imprimare si vopsire, chimice, produse alimentare, băuturi, vin, zahăr și alte industrii.
Funcția și scopul
(
a) control piscina capul instrucțiuni de instalare instalat pe o singură diagramă de control prezentată în figura 1 :
O (meridian) - pentru piscina (turnuri) de nivel superior puncte de control, nivelul apei ridicându-se la punct Un nivel de apă, apă contact cu sonda, apa controler automat în pompă;
B (linia albastră) - pentru piscină (turn) de pe nivelul inferior puncte de control, nivelul apei scade sub punctul B nivelul apei, apa de sonda de contact, nivelul apei controller deschide automat pompa, piscină cu apă de umplere.
C (negru) - pentru piscina (turnuri) sol, într-un bazin de mică și la partea de jos a piscinei;
D (linia verde), E (linia galbenă) și a primit o C.
(2) sub un singur control piscine (de exemplu, drenaj piscină) sonda instrucțiuni de instalare pentru a instala diagrama ca în figura 2 :
E - pentru cel de lângă piscină nivel superior de control de puncte, apa a crescut la E de nivel de apă, apă contact cu sonda, nivelul apei controller deschide automat, pompa de drenaj; Dacă nu de drenaj, E nu ridica;
D - piscina sub limita inferioară pentru controlul nivelului de lichid, cu apă nivelul apei a scăzut până la punctul D contact cu control capul afară din apă, nivelul apei controller închide automat pompa, piscină opri drenaj;
C - sol să se scufunde, a pus să se scufunde scăzut contact cu partea de jos;
A și B nu se ridica.
(3) lipsa de apă protecție sonda instrucțiuni de instalare pentru a instala diagrama ca în figura 3 :
C, D puncte pentru chiuveta limita inferioară a nivelului apei de puncte de control, masa de apă a scăzut până la limita inferioară a nivelului apei, C și D cu o sondă în contact cu apa de la nivelul apei, controler releu de acțiune imediat, să taie ieșire, pompa de apa opri de lucru;
E și C puncte răspuns scurt;
A și B nu se ridica.
1. ) Elementele sunt expediate din china.
·China a Înregistrat Mail, Posta sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,cele mai multe țări vor sosit coletul in10-25 zile lucrătoare.
· China express sau China EMS ,DHL,FEDEX ,TNT cele mai multe țări vor sosit coletul in7-15 zile lucrătoare.
·Timpul de livrare depinde ondestination și de alți factori, aceasta poate duce până la30 zile lucrătoare.
·Vă rugăm să ne contactați în termen de o lună în cazul în care elementul nu este de ajuns.
2) taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
3). Toate ordinele de obicei, expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la plata primi eliminate.
4). Am doar nava a confirmat adresa furnizată de aliexpress. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa în aliexpress se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze la
5) vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.
6) Ne va fi livrat la adresa pe care ați introdus în timpul procesului de verificare, mai degrabă decât aliexpress adresa de livrare. Elementele pot fi combinate într-o singură factură, dar total taxa de transport va fi suma dintre fiecare element de transport și taxa de manipulare.
·Dacă doriți Expres (cum ar fi DHL Fedex TNT UPS DPEX ), e Packet, EMS,China post air parcel sau 139 Pachet ECONOMIC pentru a livra pachetul , Vom declara real prețul total al produsului (nu include taxa de Transport maritim).
·Dacă want China Post Air mail a fost livrat pachetul , vom declare7dollars pe documentul vamal .
·Sfaturi : Când valoarea totală a mărfurilor pentru a declara mai mult de 550 de dolari, Pls plătească $ 33 de dolari în taxe vamale.
·Dacă aveți orice speciale sau suplimentare nevoie, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine .
·Dacă nu sunteți mulțumit cu comanda dumneavoastră, vă puteți întoarce/schimb in 14 zile cu plin de bani rambursare (cu excepția de transport maritim), atât timp cât produsele sunt în forma originală.
·vă rugăm să ne contactați înainte de a livra comanda dumneavoastră înapoi, noi vă va spune adresa de revenire, După ce am primit pachetul am o restituire sau de schimb la tine .
·Returnat trebuie să fie în starea inițială. Suntem capabili de a returna banii fara costul de transport maritim.
·Satisfacția clientului este foarte importantă pentru noi și feedback-ul nostru de rating reflectă această satisfacție. Dacă aveți orice întrebări, Serviciul nostru pentru Clienți personalul vă urez bun venit la e-mail sau sunati-ne. Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.
·Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să ne contactați înainte de licitare. Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe aliexpress. Ne pasă de clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.

Proprietăți de bază

DIY Consumabile:
Instalatii sanitare
Nume De Brand:
DMWD
Tensiune:
220v
is_customized:
Yes
Lungime cablu:
1.95 m

De asemenea, cumpără cu acest produs.