.

.

Transport gratuit 50 BUC lungă de culoare Naturala coada pene de fazan 22-24inches/55-60cm

Transport gratuit 50 BUC lungă de culoare Naturala coada pene de fazan 22-24inches/55-60cm

RON 235.96
RON 186.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo

Descrie produsul Material : Pene de Fazan
Dimensiune : 22-24inches/55-60cm
Cantitate : 50 Buc
Stare : 100% De Brand Nou Și De Bună Calitate
Descriere Transport
Primi plata, ne va asigura livrarea în termen de 48 de ore, ținta ar putea avea nevoie la 14 la 28 de zile, pentru că nu putem controla bunurile transportate la vamă, dacă sunteți mulțumit cu 28 de zile după primirea proiectului nostru, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, vom avea o echipă de profesioniști pentru a vă ajuta să rezolva toate problemele, nu va lăsa să aveți orice griji și pierdere.
Reveni Descriere
Așteptăm cu nerăbdare să schimbul de feedback-ul pozitiv. Vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și de toate "de 5 Stele" de rating, vrem să facem asta pentru tine. Dacă din anumite motive nu pot satisface așteptările dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți un e-mail pentru oricare dintre noi lăsând feedback neutru sau negativ. Vom face totul pentru tine pentru a rezolva aceste probleme.
Despre Noi
Suntem bucuroși să facă schimb de feedback-uri pozitive. Vă rugăm să lăsați-ne feedback-uri pozitive și toate "5 Stele" opiniile, vom face același lucru pentru tine. Te rog, nu ne părăsi orice feedback negativ sau neutru înainte de a ne contacta pentru a rezolva problema. Ea a castigat 't vă ajuta să rezolve problema mai repede de a părăsi feedback negativ,
numai prin contactarea noastră profesională, asistență pentru clienți vă poate ajuta să rezolve problemele.

Proprietăți de bază

Numărul De Model:
22-24inches/55-60cm22-24inches/55-60cm
Material:
Fazanul De Pene
Model:
Vopsit
Nume De Brand:
lanshui

De asemenea, cumpără cu acest produs.