.

.

A4 Imprimare Laser Transparență Film pentru Placa de Ecran de a Face/de a Face Matrita,PCB Circuit,articole de Îmbrăcăminte Etc.

A4 Imprimare Laser Transparență Film pentru Placa de Ecran de a Face/de a Face Matrita,PCB Circuit,articole de Îmbrăcăminte Etc.

RON 86.44
RON 64.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Caietul de sarcini :
De Brand nou
Material : de Înaltă rezistență film de poliester
Culoare : transparent
Dimensiune : aprox. 210 x 295mm
Cantitate : 50buc
Cerere : Utilizate pentru ecran de imprimare farfurie face, frige, imprimare pad placă de oțel imediat după imprimare placa de luare a
Pentru A4 Imprimare Laser Transparență Film Fotografic Pentru DIY PCB
Caracteristici :
Material dur, nu este ușor de a provoca deformarea
Rezistent la apa, mothproof, termen de valabilitate lung
Rezistența la presiune, rezistenta la abraziune, pliante rezistență, rezistență la temperaturi ridicate
Adoptarea de înaltă rezistență film de poliester, transparență mare
Suport de înaltă performanță de imprimare, model strâmt nici praf nu scade, poate fi folosit pentru fotografie de înaltă calitate a imaginii de ieșire de nivel
Performanta termica excelenta, cu o bună stabilitate dimensională după temperatură înaltă cu laser imprimantă pentru a imprima, nici un film contracție deformare
Special anti-static si rezistenta la intemperii, să păstreze o bună stabil performanțe de imprimare, sub orice fel de vreme, temperatura
Largă adaptabilitate, potrivit pentru toate tipurile de imprimante inkjet si laser
Non-toxice de protecție a mediului acoperire, imprimare nu va produce nici un miros și gaze nocive
Pachetul inclus : 50pcs x laser de imprimare film
1) Pentru Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin Fed Ex sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI . Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
Pentru clienții ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
Pentru Brazilia/Argentina/Chile clienții , dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CUIT, CPF sau CNPJ ). Fără ea, Vamale va returna bunurile în China .
2) transport maritim la nivel Mondial (cu Excepția unor țări îndepărtate); Cumpărătorul este responsabil de Zonă de la Distanță, contra Cost, orice taxe Vamale sau a taxelor la Import în cazul a ieșit.
3) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
4) Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
5) durata de timp de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia de întârziere, în special în timpul sezonului de vacanta.
6) Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și nu vă vom returna pentru tine.
2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3) va Vom returna integral plata la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4) Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților. Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

Proprietăți de bază

Tip:
copie de hârtie
Numărul De Model:
transparancy film
Nume De Brand:
CJCE
Cantitate Pachet:
1-500 Foi
Dimensiune:
A4
Greutate:
none

De asemenea, cumpără cu acest produs.