.

.

Cu mâneci lungi din latex catsuit 0,4 mm bodysuit zentai de cauciuc, salopeta din latex tricou

Cu mâneci lungi din latex catsuit 0,4 mm bodysuit zentai de cauciuc, salopeta din latex tricou

RON 280.00
RON 258.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Pachetul include : 1 buc catsuit ( include șosete)
Lipite manual din 100% pur din latex. Acesta este special conceput pentru a trage-te-și împinge-te în toate locurile potrivite. Grosimea de 0,40 mm(0,016 inch) este optimă atât pentru flexibilitate și endurability. Purtat pe corp (sau aplicate direct de pictura) tinde să fie strâns-piele, producând o "a doua piele" efect
Caracteristici
-Cea mai bună calitate în jurul valorii de 100% satisfacție de garantare!
-0.40 mm grosime—nivel ridicat de flexibilitate (0,3 mm,0.6 mm,0.8 mm-1mm sunt, de asemenea, disponibile)
-Toate dimensiunile sunt disponibile. Personalizare este foarte binevenită
-MOQ este 1 buc pentru fiecare element, timp de plumb este în termen de 10-20 zile.
Poartă
În general latex hainele sunt concepute pentru a fi etanș. Prin urmare, ele pot fi dificil de a pune pe fără ajutorul unui lubrifiant. Există 3 metode principale de pregătire latex catsuit pentru a purta. (1) Ușor de praf interiorul hainei cu talc înainte de a pune pe, pentru că fără stăpân talc și praf este foarte vizibil împotriva cauciuc.
(2) Folosiți un silicon lubrifiant pe bază de, cum ar fi "Eros Bodyglide" sau "Eros Cult Dressing Ajutor". Aplicați un strat subțire de acoperire la interior din îmbrăcăminte și de piele dacă este necesar.
(3) O a treia metodă de a reduce sau elimina frecare mare din latex atunci când dressing este de a clorurate de cauciuc.
Cauciuc pot fi marcate cu ușurință sau sfâșiat cu unghiile dacă forța excesivă este utilizat atunci când trăgând de pe îmbrăcăminte. Asigurați-vă că haina este bine lubrifiat sau talced. Ați putea dori, de asemenea să poarte o pereche de mănuși ușoare de bumbac pentru a evita orice daune
Atunci când manipularea latex cu mâinile goale, asigurați-vă că acestea sunt curate înainte de a veni în contact cu dvs. de îmbrăcăminte. Fi conștienți de faptul că de cauciuc pot fi colorate permanent maro dacă intră în contact cu cupru, alamă sau bronz - ai grijă cu monede de cupru
Nu expuneți niciodată latex pentru uleiuri esențiale
Nu expuneți niciodată haina ta de flăcări și foc ca arsuri de cauciuc
Lustruire
Haina ta va fi livrat la tine unshined. Să strălucească, vă recomandăm să folosiți un silicon pe bază poloneză, cum ar fi 'Eros Bodyglide" sau " Eros Cult Dressing Ajutor
Să nu mai strălucească folosind mobilier poloneză și pentru a evita lubrifianti pe baza de ulei si creme, deoarece acestea distrug cauciucul.
Nu frecați suprafața exterioară a ta haină prea grea, sau cu o cârpă aspră, ca suprafață lucioasă poate fi permanent zgâriat.
Curățare
Puteți de cauciuc se spală hainele în apă curată, caldă. Evita detergenți și săpunuri. Întotdeauna șterge excesul de apă cu un prosop moale și se lasă să se usuce plat sau atârnat la uscat. Cauciuc poate fi zgâriat dacă frecat prea tare, astfel încât să fie blând.
Niciodată uscat rufe, fierul de călcat îmbrăcăminte dumneavoastră.
Depozitare
Latex hainele sunt cel mai bine stocate închis într-un dulap, departe de surse de căldură, lumină (în special în lumina strălucitoare a soarelui și UV puternice de lumină care se vor degrada lumină haine colorate), metale, uleiuri, solvenți, grăsimi și foc. Evita umedă de depozitare condiții de Livrare implicită transport vom folosi este China Post prin recomandată, dacă ai nevoie de un element de urgență, vă recomandăm să acorde o 16 în plus pentru a accelera EXPRESS , Care ia în jurul valorii de 15 zile .
Se întoarce
Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit, va rugam sa ne contactati, iar noi vom încerca să-l rezolve pentru tine. nu vă vom lăsa nemulțumiți din cauza greșelilor noastre.
Despre Feedback : Feedback-ul este foarte important pentru amândoi, dacă sunteți mulțumit cu noastre de produs și serviciu, vă rugăm să ajute pentru a posta un feedback pozitiv pentru noi, vom face același lucru pentru tine. Vă rugăm remarcat faptul că nu vom accepta feedback-ul negativ. Dacă sunteți nemulțumit cu articol, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ imediat, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom oferi o soluție rapidă. Vă mulțumesc foarte mult! Doresc aveți o frumoasă călătorie de cumpărături în magazinul nostru !!(*^-^*)

Proprietăți de bază

Dimensiune:
XXS, XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL
Tip De Element:
Costum De Corp
Model Tip:
Solid
Gen:
Femei
Nume De Brand:
LarpGears
Material:
Latex
Material:
Pur 100% latex
Grosime:
0,4 mm
culoare:
Orice culoare diagramă
Prelucrare:
100% lipite manual
Is_customized ?:
da, va dura mai mult de 20 zile

De asemenea, cumpără cu acest produs.