.

.

1-10 Hessian Pânză groasă de sac Sticla de Vin Pungi de petrecere de Nunta Favoarea Titularilor de Numărul de Masă DIY Decoratiuni Cordon Husă

1-10 Hessian Pânză groasă de sac Sticla de Vin Pungi de petrecere de Nunta Favoarea Titularilor de Numărul de Masă DIY Decoratiuni Cordon Husă

RON 99.96
Din mărfuri
Es accesible al encargo

Material : Pânză Groasă De Sac
Dacă aveți orice întrebare,pls nu ezitați să ne contactați!
FAQ :
1.După ce clientul să cumpere elementul noi oferim această ordine element fără filigran
Dacă aveți nevoie de fotografie cu și fără filigran ,când după ce ați făcut comanda ,pleasecontact noi ,apoi ne-a trimis imaginea fără waterwark pentru tine !!!
2. Oferim dropshipping
Putem livra elementul din întreaga lume pentru tine. dar atunci când ai de a face comanda vă Rugăm să nu scrie la adresa clientului prin mesaj, doar scrie adresa corecta ceea ce vrei ne-a trimis pe DHgate sistem, ne trimite la adresa potrivit DHgate sistemul prezentat.foarte multumesc!!!
3. În magazinul nostru clientul cumpara un obiect-o singură bucată ca proba
Clientul face un articol întreg , dar cantitate minimă de cumpărare este de 100 de dolari, inclusiv taxa de transport . Tu ar trebui să colecteze toate cod articol ce vrei să faci atunci trimite-l prin DHgate mail. Și atunci vom face o linie de produse pentru comanda ta, și trimite-l la tine pentru plata convenabil!!!
4. Despre detaliile de plata
Există mai multe metode de plată disponibile pe DHgate.com cum ar fi Pay Pal, carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union). Alegeți o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.
5. Despre informații de transport maritim
(1). De obicei, nava ne va livra elementul în termen de 24 de ore după ce plasați o comandă, dar dacă orice întrebare trebuie să fie confirmat cu tine, ne va livra ei după comfirmation.multumesc!!!
(2).China Post sau Hong Kong Post pentru transport gratuit, Pentru Oceania, Orientul Mijlociu, Europa și America de Nord, de obicei, are nevoie de 10-30 zile. Africa și America de Sud, de obicei, cel puțin 20-60 zile
(3).Dacă doriți să primiți elementul mai repede veți plăti pentru mai rapid de transport maritim, (ca DHL )la nivel mondial, de obicei, are nevoie de 3-5business zile.
începe
Produsul final Mai mult
Preț : 21 NOI 19 dolari / Preț
Preț : 21.99 NE $ 19.99 / Preț
Pret : 11.5 US $ 9.5 / Preț
Preț : 26.99 NE $ 24.99 / Preț
Pret : 18.5 NE $ 16.5 / Preț
Preț : 26.99 NE $ 24.99 / Preț
Preț : 31.32 NE $ 29.32 / Preț
Pret : 24.5 NE $ 22.5 / Preț
Preț : 37 US $ 35 / Pret
Pret : 16.5 NE $ 14.5 / Preț
Preț : 55 dolari SUA 53 / Preț
Preț : 21.5 NE $ 19.5 / Preț

Proprietăți de bază

Ocazie:
De Ziua mamei,Nunta,Pasti,Halloween,Crăciun,de Nunta si de Logodna,Casa în Mișcare,Anul Nou,ziua Recunostintei
Model:
Nici Unul,De Culoare Solidă
Numărul De Model:
13x20cm
Material:
Pânză
is_customized:
Yes

De asemenea, cumpără cu acest produs.