.

.

100 Buc 5.5 inch 14cm Eco-Friendly Grease-Proof Albă de Hârtie, Șervețele Pentru Petrecerea de Nunta Masă de Crăciun Decorativ Tort Titular

100 Buc 5.5 inch 14cm Eco-Friendly Grease-Proof Albă de Hârtie, Șervețele Pentru Petrecerea de Nunta Masă de Crăciun Decorativ Tort Titular

RON 12.80
RON 11.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Dimensiune : 5.5 inch =140mm
CANTITATE : 100buc
Avem mai multe dimensiuni și forme mileuri de hârtie puteți găsi în magazinul nostru
Livrare :
1.Suntem fabrica de furnizor, dacă vrei să cumperi larege cantitate,am să-ți dau en-gros de reducere,dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați înainte de a plăti,multumesc.
2. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.
3. Te rog, spune-ne adresa ta corecta după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe adresa dumneavoastră în Ali express, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.
4. În mod normal, este nevoie de 10-30 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.
Taxe De Import
1.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care sunt în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
2.Nu vom fi responsabili pentru locale personalizate de încărcare. Dar vom încerca să declare colete cu o valoare mai mica pe factura pentru a reduce obiceiurile locale taxe.

Proprietăți de bază

Ocazie:
Model:
Flori,Culoare Solidă
Nume De Brand:
icraft
Numărul De Model:
QB6028
Tacamuri De Unica Folosinta Tip:
De Unică Folosință, Șervețele & Inele Pentru Șervețele
Dimensiune:
5.5inch (140mm)
BUC:
100buc

De asemenea, cumpără cu acest produs.