.

.

Jacquard hada, Tibetan model decorativ,timp de 2,9 metri ,lat de 55 cm,decor Acasă, colocare, costume de dans

Jacquard hada, Tibetan model decorativ,timp de 2,9 metri ,lat de 55 cm,decor Acasă, colocare, costume de dans

RON 27.80
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Hadad, Hatta i s t a oameni de Mongolia T ibetan oamenii o s o c eremonial s ilk, mi-s necesare pentru s ociale activități. H ada mi-s similar cu un ncient Han L i s ilk. M ongolia oameni și Tibetanii t ribute și felicitări w ith un timp s program de carf sau s hawl, m principal responsabilii alb, b lue, și galben. I n plus, aici sunt c olorful h ada, c olor este albastru, w hite, y măi să fie, g reen, r ed. B lue s ky, w hite este w hite nori, g reen r iver, r ed e s apce l aw de Dumnezeu, y măi să fie simbolizează t a pământului. M ulticolored hada d edicated la Buddha și k în d o c olor o rrows, mi-e cel mai prețios cadou. T a învățăturilor Budiste e ru m ulticolored hada-am s-o Bodhisattva c ăjitoare.

Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat. Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.
Feedback-ul :
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Vă mulțumesc foarte mult!
Schimb Doar :
1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de element. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.
2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile de la livrare, dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.
Plata :
1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii.
2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
Dacă aveți orice alte întrebări despre oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Proprietăți de bază

Utilizare:
Tabelul
Steaguri Si Bannere Material:
Poliester
Tip:
Brodate
Stil:
Hada
Catarg Material:
No
Locul de Origine:
Sichuan, China (Continentală)
is_customized:
No

De asemenea, cumpără cu acest produs.