.

.

Japoneze RHINO Marca RH 900M -T-K de Fier sfat Ultra-durabil de Tip K duza de Lipit sfat Dedicat pentru 936

Japoneze RHINO Marca RH 900M -T-K de Fier sfat Ultra-durabil de Tip K duza de Lipit sfat Dedicat pentru 936

RON 47.20
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Cumpărători ruși vă rugăm să furnizați numele complet! Numele complet este numele tau + numele tatălui + numele de familie.
RHINO este un brand faimos în Japonia, RH900 M-T-K tehnologia de fabricație abilitățile, puterea, durabil, care este alte produse low-cost nu se poate compara.
Cum sa faci vârful de lipit mai durabil? 1. Atunci când se utilizează un nou lipit sfat, prima, temperatura a fost ajustat la 250°C, repet acoperite cu staniu pentru aproximativ 8 minute. 2. După utilizare, așteptați până când temperatura în jos, acoperite cu vârful de lipit cu staniu este sigilat pentru a preveni oxidarea. 3. Pentru deja oxidat cap de fier, de curățare cu o activitate scăzută a fluxului, și apoi acoperite în mod repetat cu noi lipire. Toate imaginile sunt fotografii reale : Notă despre livrare :
Timpul de expediere mulți țară normală este de 15 - 45 de zile lucrătoare (Rusia 15 - 60 zile de lucru, Brazilia 25-80 zile lucrătoare ), cu excepția sărbătorilor.
Cu toate acestea, care de transport de model ai alege, te Rog, ai încredere în noi. Vom alege cel mai bun de transport de model și trimite articol în termen de 2 zile (cu excepția sărbătorilor) după confirmarea plății. Veți primi pachetul la timp.
Tu ar trebui să fie responsabil pentru plata taxelor vamale și vamale clar dacă există tarife.
NOTĂ :
ORICE DETERIORARE ÎN TIMPUL INSTALĂRII NU ESTE RESPONSABILITATEA NOASTRĂ ȘI NU ESTE ACOPERITĂ DE GARANȚIE. VĂ RUGĂM SĂ VERIFICAȚI COMPATIBILITATEA ÎNAINTE DE CUMPĂRARE.
Feedback : Vom face tot posibilul să te las solicita feedback-ul pozitiv în semn de apreciere pentru achiziție. Dacă pentru orice motiv nu sunt probleme cu produsul sau serviciile noastre, vă rugăm să faceți un efort pentru a ajunge la noi astfel încât să putem rezolva problema pentru tine. Feedback-ul este cel mai important activ pe Aliexpress la un vânzător și ne străduim să avem o perfectă feedback de la fiecare client. Deci, dacă ceva nu este pe placul dumneavoastră vă rugăm să ne dea o șansă de a face lucrurile bine.

Proprietăți de bază

is_customized:
Yes
Numărul De Model:
RH900M-T-K
Numele:
RHINO Vârf de Lipit

De asemenea, cumpără cu acest produs.