.

.

CISS Părți: Cerneală Controller + bonus Aer Filer și T Braț de Sprijin CISS

CISS Părți: Cerneală Controller + bonus Aer Filer și T Braț de Sprijin CISS

RON 15.92
RON 14.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Două 6 BUC Filtru de Aer ( 12 filtre) T-Braț de Sprijin și
Precizie Plus De Cerneală De Blocare (Închidere Regulator)
Ce este inclus în această listă
Un set de T Braț de Sprijin pentru CISS (Continuous Ink Supply Systems).
Două seturi de 6 BUC filtre de Aer ține printer capul sănătos
Precizie Plus de cerneală de blocare pentru a controla de cerneală presiune sau de închidere rezervă de cerneală în timp ce schimbarea cartușului
Utilizare
Ei poate fi instalat pe aproape orice CISS.
Super Durabil si Flexibil
Produs de calitate poti avea incredere Daca ai nevoie de alte ciss părți sau au nevoie de mai mult de 1 set ,vă rugăm să lăsați-mi un mesaj.
Transport
I. Am expediat în întreaga Lume (unele țări și APO/FPO excluse).
Vă rugăm să asigurați-vă că aveți corect adresa de livrare pe checkout. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
II.Articolele vor fi expediate prin poștă aeriană din China în decurs de 1 până la 3 zile lucrătoare de la primirea de plată
(cu excepția week-end și în zilele de sărbători oficiale) plumb-timpul va avea 10-25 zile lucrătoare, în funcție de eficiența de oficiul poștal local.
Vă rugăm să amabilitate fi un pic pacient și să ne contactați dacă elementul nu a fost primit după 25 de zile lucrătoare.
III.Servicii de transport maritim oferite de către EMS,DHL, Fedex,UPS sau alte curierat este, de asemenea, disponibile aici pentru nevoi urgente.
Vă rugăm să ne e-mail dacă este necesar.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
Reveni și Politica de Rambursare
Facem conforme cu 30 de zile banii înapoi de garantare. Dacă ați schimbat mintea ta ,puteți returna nedeschise și articole neutilizate înapoi la noi pentru o rambursare completă. Vă rugăm să rețineți Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxele poștale de returnare.Dacă elementele sunt folosite și deschis, ne rezervam dreptul de a refuza cererea de rambursare. Dacă 30 de zile au trecut, clientul este obligat să contactați Aliexpress service pentru asistență suplimentară.
Vă rugăm să nu posta nimic înapoi înainte de contactul nostru Aliexpress primul serviciu. Veți obține o referință unic Nr. (pentru a fi pus pe parcela)necesare pentru recunoașterea bunurilor returnate, precum și accelerarea procesului de rezolvare a problemei. Dovada de a posta ar trebui să fie întotdeauna obținute ,ne rezervăm dreptul de a nu emite o rambursare în cazul în care cumpărătorul nu respectă politica noastră de returnare.
Ne-ar dori pentru a informa toți ofertanții care ne-am angajat la satisfication de clienții noștri și încearcă să ofere cel mai bun nivel de serviciu. Dacă elementul sosește și nu funcționează bine, vă rugăm să ne contactați prin e-mail în cel mai scurt timp.

Proprietăți de bază

Tip:
Sistem De Alimentare Continua Cerneală
culoare:
Alte
Nume De Brand:
MOD DE CERNEALĂ
Ambalarea În Vrac:
Da
Compatibil Imprimanta Tip:
inkjet printer
Numărul De Model:
cerneală controller,t braț de sprijin și filtrul de aer
Compatibil Marca:
ciss piese

De asemenea, cumpără cu acest produs.