.

.

DLAND PNEUMATICE DESCHIDE FARURI DE MASINA-UNEALTA, UȘOR DE A DESCHIDE HEADLIAMP

DLAND PNEUMATICE DESCHIDE FARURI DE MASINA-UNEALTA, UȘOR DE A DESCHIDE HEADLIAMP

RON 292.40
Din mărfuri
Es accesible al encargo


DLAND PNEUMATICE DESCHIDE FARURI DE MASINA-UNEALTA, UȘOR DE A DESCHIDE HEADLIAMP
Acest preț include : un set de DLAND PNEUMATICE DESCHIDE FARURI de MASINA-UNEALTA, UȘOR de A DESCHIDE HEADLIAMP
Unele lămpi cu utilizare specială de etanșare, și de încălzire nu poate să-l înmuiere, care poate fi realizat cu ajutorul unui instrument special pentru a desface lumina .. Acest instrument este proiectat pentru aceste lumini.
Conditii de plata :
Escrow, VISA, Master Card, Transfer Bancar, Western Union și așa mai departe sunt disponibile.
Atunci când adăugați elemente în coșul dvs, ar trebui să verificați-le și apoi du-te cu plată.
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vom urmări doar adresa ta enumerate în Aliexpress pentru transport. Nu avem nici o responsabilitate pentru adresa de livrare furnizate. Datorită motive de securitate, nu este permis ca adresa să fie schimbat prin e-mail.
Plata trebuie să fie primite de 7 zile după ce licitația s-a încheiat. Ne rezervam dreptul de a vinde articolul de la alții, dacă plata nu se va face cu 7 zile mai târziu.
Transport termenii :
Articolul dvs. vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce vom verifica dacă plata primită. Noi vă va informa dacă mai avem nevoie de timp să se pregătească. După elementul expediate, elementul ar avea nevoie de câteva zile pentru livrare.
Articolul va fi trimis la adresa de Aliexpress adresa lui NUMAI. În mod normal, elementul va fi la fel de cadou cu preț mai mic.
Poștale Taxa Include Taxa de Transport, Depozitare, Ambalare, Materiale, Combustibil, Taxe, Cutii, Etichete și Ambalaje cost. Noi NU va fi responsabil pentru orice întârziere în timpul de livrare, inclusiv dar nu se limitează la obiceiurile de rutină de verificare, greva etc.
Disponibil serviciu de transport maritim : EMS, DHL, UPS, Fed Ex, TNT. Vă rugăm să ne contactați pentru detalii.
Reveni și de compensare termeni :
Atunci când personalul de exprss compania trimite bunuri, vă rugăm să verificați-le carefullly dacă există orice daune înainte de a semna pe scrisoarea de trăsură.
Dacă Elementul este defect și nu funcționează la sosire, vă rugăm să raportezi, la noi în termen de 7 zile de la primirea produsului defect astfel încât să putem emite o RMA(Return Merchandise Authorization number). Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare. Vă rugăm să includeți numele dvs., numărul licitație, și un motiv pentru a reveni în e-mail. Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.
Vă rugăm să împachetați-l cu grijă element. Produsele returnate vor fi testate și dacă este găsit defecte, cumpărătorul va fi expediat o nouă unitate de înlocuire imediat. În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, suma va fi rambursată. Transportul, manipularea și taxa de asigurare sunt nerambursabile.
Dacă elementul nu este găsit defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuieli cumpărători. Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului. Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport. Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare, costul de transport maritim pentru elementele care sunt returnate refuzat sau nu pot fi livrate. Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau eticheta.
Ne rezervam dreptul de a face o decizie finală în cazul oricărei dispute.
Returnarea produsului este acceptată cu condiția :
(1) elementul este găsit a fi defect sau element nu este la fel de descris, și
(2) cererea de retur este prezentat în formă de e-mail de la noi în termen de șapte zile de la data primirii produsului, și
(3) elementul eșuează NU din accident, abuz sau utilizare abuzivă, și
(4) elementul NU a fost folosit sau păstrat într-un mod care nu este conform produsul manual de instrucțiuni, și
(5) elementul NU are un număr de serie eliminat sau au dezertat.
Un înlocuitor va fi trimis sau rambursare completă, mai puțin taxa de repopulare (15% din prețul de achiziție sau minim ) , va fi emis atunci când nu a reușit element este primit. Noi NU suntem responsabili pentru orice pierdere și deteriorare în timpul de expediere pentru returnare.
Vă rugăm să ne contactați înainte de a soluționa Orice Litigii sau de a Părăsi Orice Feedback Negativ. Ca un vânzător profesionist în Alibaba, cu siguranță o vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele în mod eficient și corect.

Proprietăți de bază

Temperatura De Culoare:
5000K
Nume De Brand:
PROPRIU
Sursa De Lumina:
Xenon
Tensiune:
12V

De asemenea, cumpără cu acest produs.