.

.

2018 KERUI W2 WiFi GSM PSTN RFID 2.4 inch TFT Display Color Sistem de Alarmă Antifurt Acasă Wifi Dual Antena de Camera IP

2018 KERUI W2 WiFi GSM PSTN RFID 2.4 inch TFT Display Color Sistem de Alarmă Antifurt Acasă Wifi Dual Antena de Camera IP

RON 979.96
RON 784.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


2018 KERUI W2 Wi Fi GSM PSTN RFID 2.4 inch TFT Display Color Sistem de Alarmă Antifurt Acasă HD 720 P Camera IP Wifi Detector de Fum
Introducere
Acest sistem de alarma este un high-end PSTN/GSM/WIFI alarma cu performanță stabilă și de încredere, și se aplică de 2.4 inch TFT culoare ecran tactil și tastatură cu built-in PROCESOR puternic de master și o excelentă experiență de operare. Gazda se conectează senzori de mișcare PIR, contacte usi, detectoare de fum, detectoare de gaz și de urgență butonul de accesorii etc. După primirea de alarmă, gazda va afișa zona de alarmă și sirena de alarmă pe site-ul, în timp ce textul și de a forma numărul de presetare pentru a informa utilizatorul. Este utilizat pe scară largă în case, fabrici, scoli, magazine, magazine, financiare camere, vile, comunitățile și alte zone trebuie să fie protejată pentru a asigura securitatea persoanei și a bunurilor, în toate aspectele.
Funcția Caracteristici ecran color TFT , umanizat meniu, operare cu voce prompt, ușor de utilizat Suport 2.4 G wireless WIFI de rețea, de rețea de configurare ușor de Suport feedback-ul gazdă de stare în timp real APLICAȚIE pentru a Citi card RFID pentru a dezarma, pot învăța de 20 de cărți . Mobile APP set și control de la distanță gazdă, cu alarma, functie push, suport IOS / Android sistem de operare. GPRS networking function, pot fi încărcate-gazdă a rețelei de management de alarmă, de asemenea, prin intermediul rețelei de management de alarmă software-ul client, gazdă de la distanță arma și dezarma. Puteți seta CID numărul, compatibile cu standardele internaționale de alarmă networking protocol Contact ID sunt 99 de zone și 8 tipuri de zone opționale în fiecare zonă; ON/OFF sirena în fiecare zonă este disponibilă o Gazdă poate fi folosit ca un telefon mobil pentru a apela alte telefoane direct Pentru a Seta gazdă prin telefon sau SMS de la distanță. 8 grupuri de planificare Brațul/Dezarma funcție , și data pot fi selectate pentru a evita arma și dezarma frecvent manual pentru a realiza controlul automat. O cale de legătură alarma wireless releu, și într-o direcție sirena stroboscop wireless de Control la fel de mult ca 20 de prize inteligente prin intermediul App, telefon sau SMS de la distanță, pentru a realiza aparate de control de la distanță. Gazda formați numărul de telefon presetate de către utilizator, atunci când alarme, și numărul nu a pierdut nici măcar puterea de 10s automat de înregistrare de mesaje cu built-in de voce artificială, astfel încât utilizatorul poate ști alarma locul și zona atunci când primiți apel de alarmă de la distanță. Armare/Dezarmare, Monitor, Boxe, sirena ON/OFF, releu ON/OFF, socket inteligent ON/OFF de la distanță. Wireless studiu 1527 serie de accesorii, și la fel de mult ca 99 detectoare și control de la distanță. Integra mare precizie de ceas cip, astfel încât timpul n-a pierdut nici pană de curent. Afișa cele mai recente 99 armare/dezarmare, alarma și carte de citit înregistrări cu unic cutie neagră funcție. De joasă tensiune indicație și anti-tamper de gazdă și accesorii Built-in baterie reîncărcabilă de mare capacitate baterie LI și furnizarea de energie în mod automat atunci când pană de alimentare ID-ul Apelantului ecran, de putere-off memento .
Parametrii
Cum funcționează?
Pachete :
W2 panou *1 ( fără cartelă SIM și Cutia Originală.Cutia originală costă un alt 3.5 va rugam sa ne lăsați un mesaj
la noi, dacă ai nevoie. Engleză și rusă Voce sunt disponibile pentru tine de a alege. Ne va livra Voce în limba engleză, dacă nu lasă nici un mesaj. )
Senzor de miscare pir Wireless * 3
Senzor Wireless usa/fereastra * 3
Control de la distanță * 2
Wireless, detector de fum * 1
Actualizat Dual Antena Wifi camera IP*1
Soclu Inteligent * 1
Perdea senzor PIR *2
În Aer Liber Wireless Flash Sirena * 1
Carte de IDENTITATE * 2
Adaptor de alimentare * 1 ( marea BRITANIE/UE/SUA/AU,Ne va livra corect adaptorul de alimentare în funcție de țară )
Limba engleză manual de utilizare * 1 Toate Bateriile sunt incluse și puteți folosi direct sistemul de alarmă atunci când îl obține. Ca să cartela SIM, va trebui să cumpere unul singur pentru cartela SIM din țara noastră nu poate fi aplicată în zona dumneavoastră. Multumesc din nou pentru venirea ta!
Dacă aveți nevoie să știți mai multe despre informație de acest sistem de alarmă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom trimite un email Manual .
Vă mulțumim pentru atenție și au un frumos timp de cumpărături!

Proprietăți de bază

Tipul De Alarmă:
PSTN,GPRS,Alarma,SMS,Aplicații de Control
Armare Tip:
APP
Nume De Brand:
KERUI
Interfață Video:
Da
Parola Tastatură:
Da
Display:
Da
Interfata De Comunicare:
Wireless
Numărul De Model:
W2
Frecvența GSM:
850/900/1800/1900Mhz
Wireless Studiu De Codificare:
99 zone și 8 tipuri de zone opționale în fiecare zonă
APP:
Android/ISO
Caracteristică:
Lucra cu camere IP
Rețea:
GSM Wifi PSTN
Limba:
Rusă engleză spaniolă voce

De asemenea, cumpără cu acest produs.