.

.

Costum Femei De Moda Hijab Turban Capul Femeile De Turban De Catifea Banda Folie Hijab Extra Lungi Catifea Tub Cap Înfășurați Eșarfă

Costum Femei De Moda Hijab Turban Capul Femeile De Turban De Catifea Banda Folie Hijab Extra Lungi Catifea Tub Cap Înfășurați Eșarfă

RON 65.28
RON 26.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Dimensiune : se potrivesc toate adult /170*26cm
Material : catifea
Culoare : verde /kaki/negru/roz
Ambalare : 1buc-o polybag țesături de Înaltă calitate, care sunt matasoasa moale și confortabil. Cap plin de acoperire pentru bolnavii de cancer, chimio și femei cu alopecia sau caderea parului. Ușor și sofisticat. Aluneca pe și sunteți gata pentru a merge! Nu leagă necesare. O mărime se potrivește tuturor. Moale, elastic tesatura oferă personalizate se potrivesc. Ascunse elastic în spate, permite o reglare și o sigure se potrivesc. Purta zburli în spate sau pe lateral pentru o privire
Returnare Și Rambursare
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
Despre Feedback-Ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Despre Taxe 1) Taxe, impozite si taxe pe bunuri importate nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
2) vă Rugăm să vă informați înainte de a Cumpăra de la țara ta e biroul vamal de ce aceste costuri suplimentare se pot aplica.

Proprietăți de bază

Tip De Element:
Articole pentru acoperirea capului
Gen:
Femei
Numele Departamentului:
Adult
Stil:
Moda
Model Tip:
Solid
Tip:
Bandane
Numărul De Model:
Tub Cap Înfășurați Eșarfă Turbante
Material:
Poliester

De asemenea, cumpără cu acest produs.