.

.

2017 costume noi lansate pătrat de lemn cravata butoni set de moda rochie costum rochie de petrecere domn din lemn de calitate cravată set cadou

2017 costume noi lansate pătrat de lemn cravata butoni set de moda rochie costum rochie de petrecere domn din lemn de calitate cravată set cadou

RON 36.00
RON 34.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


TERMENII DE LIVRARE
1.Serviciul implicit este China post airmail
2.Noi, de obicei, nava element în termen de 3-5 zile de la plata 24 de ore de confirmare. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.
3.Serviciul implicit durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că acest serviciu nu poate fi urmărită.
4.Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp. Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.
5.Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. 6.Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte toate costurile de transport pentru retur.
7.Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.
Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Proprietăți de bază

Tip De Element:
Legăturile
Nume De Brand:
ZDJMEITRXDOOW
Model Tip:
Solid
Numărul De Model:
LJTZ-005
Gen:
Femei,Barbati
Material:
Poliester
Legăturile De Tip:
Gât Cravată Set
Stil:
Moda
Dimensiune:
One Size
Numele Departamentului:
Adult

De asemenea, cumpără cu acest produs.