.

.

433MHZ Clonarea Clona Copia Codul RF Control de la Distanță Masina de Telecomanda Universala pentru Aparate de Copia de Control de la Distanță pentru PT/SC/LX/HX/HT

433MHZ Clonarea Clona Copia Codul RF Control de la Distanță Masina de Telecomanda Universala pentru Aparate de Copia de Control de la Distanță pentru PT/SC/LX/HX/HT

RON 19.96
RON 19.00
Din mărfuri
Es accesible al encargo


Wireless Duplicator Copia de Control de la Distanță Universal Copie de la Distanță pentru PT/SC/LX/HX/Seria HT 433 MHz
Clonarea chip tipuri :
2260(PT2260, SC2260, LX2260, HX2260); 2262(PT2262, SC2262, LX2262, HS2262, HX2262); PT2264, PT2240(LX2240); 1527(EV1527, HS1527, HX1527); FP527, CS5211, SMC918, SMC926, AX5026, AX5326-3, AX5326-4, HT600, HT680, HT6207, HT6010, HT6012, HT6013, HT6014, HT12 D, HT46 F49 E, PIC16 F629, PIC16 F630 etc.
Notă : în Afară de chips-uri de mai sus, se poate clona, de asemenea, parte din HCS101, HCS200 și 201, HCS300 și 301. Cu toate acestea, clonarea de rulare chips-uri este în mod normal nu este recomandat. Pentru că există multe incertitudini în clonarea de rulare chips-uri.
Utilizați pașii de mai jos :
1. Cod clar : două degete, în același timp, mențineți apăsată tasta de deblocare și blocare cheie; LED-ul clipește rapid de 3 ori în 2 secunde; unul dintre degetele (de altă parte, nu se poate da drumul), și de a folosi apoi pierde degetul să faceți clic rapid de trei ori în libertate butonul până când LED-ul luminează intermitent rapid; cele două degete poate elibera, apoi apăsați orice tastă de control de la distanță; când LED-uri lumina se stinge, aceasta înseamnă cod clar este de succes(patru chei de toate goale); dacă după ce apăsați orice buton de pe telecomanda, lumina este încă departe, este indicats că codul original nu a fost eliminate cu succes. Ai nevoie de a re-clar, și numai compensare cu succes codul clonarea poate fi de succes. În mod clar și clona de cod.
2. Copie : mâna stângă a lua telecomanda originala, mâna dreaptă a lua noastră clonat de control de la distanță și să păstreze două de control de la distanță cât mai aproape posibil; apăsați mai întâi tastele de două telecomenzi în același timp; în aproximativ 2 secunde, LED-ul va clipi rapid de 2 ori; după o secundă, indicatorul luminos clipește și lasă-ți degetele, și apoi apăsați tasta după studiu de succes, lumina continuă, ceea ce înseamnă că prima cheie cod de pe telecomanda originala a fost copiat de la alt control de la distanță; aceeași metodă poate fi utilizată în schimb la a doua cheie, cea de-a treia cheie.. în Cazul în care copia este de succes, funcția de control la distanță este aceeași ca original potrivire de control de la distanță.
3. Restaurare : atunci Când accidental șterge copia de control de la distanță de cod, puteți apăsa simultan copia de control de la distanță de partea de jos două chei, lumini cu LED-uri va clipi repede, să mergem după apăsarea oricărei taste, lungă de lumină, acest lucru Indică faptul că codul de control de la distanță este restabilită. Înainte de a utiliza nostru duver control de la distanță, asigurați-vă că pentru a elimina codul existent de control de la distanță.
4. Cum să se ocupe cu situația în care unele dintre tastele de control, restul nu-l pot controla? Puteți utiliza clar și de a restabili funcționarea, operațiunea specifică este după cum urmează :
(1) primul cod clar;
(2) după compensare cod, copia nereușită cheie din nou, și nu este nevoie pentru a copia butoanele de odihnă;
(3) și apoi șterge codul din nou;
(4) restabilirea cod; în acest moment, cheile originale care nu au fost copiat cu succes sunt acum reglementate de noile coduri, și cheile originale care au fost copiat cu succes sunt acum păstrate. Dacă nu există nici o copie după cea de-a doua copie a cheilor, repetați pașii de mai sus din nou și din nou, până când toate cheile sunt copiat cu succes.
Caietul de sarcini :
Tensiune nominală : 12 V
Curent nominal : 10m A
Greutate produs : despre 48g
Instalare : Wireless
Corespunzătoare frecventa : 433 MHz
Modulatie : ASK (amplitude modulation)
Wireless distanta de transmitere : 50-100 m (spatiu deschis)
Domeniul de aplicare : usi de garaj, alarma, usi automate, usi de fotografiere, și așa mai departe
Măsuri de precauție :
1. Selectați controlul de la distanță al condiție : telecomanda originala funcție este normal, control de la distanță chip este la fel sau compatibil, control de la distanță frecvența de operare la fel.
2. Control de la distanță pot doar copia codul fix, afla codul chip și o parte din single-chip de control de la distanță (poate copia modelul cip vedea copyable tipul de chip).
3. Două-mod control de la distanță, rolling code control de la distanță, cu un singur cip de criptare program de control de la distanță nu pot fi copiate. Cum ar fi HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 și așa mai departe.
4. Înainte de a copia de control de la distanță, asigurați-vă că codul existent pe control de la distanță a fost eliberat și verificați ca codul este eliminate cu succes. În caz contrar, acesta nu poate fi copiat.
5. Asigurați-vă că telecomanda are suficientă energie, distanța dintre cele două telecomanda cu atât mai bine! În cazul în care copia distanța este prea aproape pentru a comuta la diferite unghiuri pentru a copia. Apăsați și țineți apăsat butonul de pe telecomanda originala pentru a trimite semnalul complet normal, iar apoi apăsați butonul de pe telecomandă pentru a asigura că funcția este complet copiate.
6. Această notă este tot B proceduri pentru unificat utilizarea de control de la distanță instrucțiuni, nu pentru fiecare stil dedicat o descriere a tuturor duody control de la distanță funcționarea metode sunt în esență aceleași, vă rugăm să fie flexibil, de referință pentru a utiliza, nu știu poate consulta în prealabil. Puteți consulta, de asemenea, de a copia noastră de control de la distanță funcționarea demonstrație video de funcționare.

Proprietăți de bază

Canal:
3
Utilizarea:
Universal,Ușă Electrică,Iluminat
Pachet:
Da
Comunicare Wireless:
RF
Numărul De Model:
Duplicator Copia De Control De La Distanță
Frecvența:
433 MHz
Nume De Brand:
ALLOYSEED
Sprijin APP:
No
Numărul De Model:
178470
La distanță tip:
433MHZ Clonarea Clona de la distanță
Utilizare la distanță:
pentru PT/SC/LX/HX/HT
Wireless distanta de transmitere:
50-100m (spatiu deschis)
Domeniul de aplicare:
usi de garaj, alarma, usi automate, usi de fotografiere

De asemenea, cumpără cu acest produs.